pátek 14. června 2019

PROJECT LIFE S IVKOU... MALKIA PARK

Tak ako som sľúbila naposledy po dlhej dobe som tu s novým PL príspevkom z kolekcie Spring market od Carta Bella. Stránky sú to celkom čerstvé aj keď fotky sú už skoro rok staré. Skrátka to PL pekne flákam, ale nejak sa s tým zbytočne nestresujem. Keď mám potrebu tak sa hecnem a nejakú tu stránku dám dohromady.


Vo väčšine prípadov (nebolo tomu inak ani teraz)  volím variantu, že si najprv nalepím veľkú stránku a k nej potom lepím tú kapsovú. Neviem ani prečo, ale takto mi to vyhovuje viac. Ako to máte vy?


Kartičky som si vyrobila z jednotlivých papierov. Vyberala som hlavne tie jednofarebné s dekorom dreva. Na zdobenie som použila samolepky z kolekcie a taktiež tie priehľadné od Mambi zo starších zásob.




Páči sa mi keď sú na stránke použité rôzne veľkosti fotiek.  Stránku to oživí a je tým zaujímavejšia, teda aspoň podľa mňa.  Myslím, že nejaké ďalšie obšírne postupy nie sú potrebné. Fotky, samolepky, stručný journaling a stránka je hotová :-) keby to bolo také jednoduché aj v reále že?


Ale z výsledkom som celkom spokojná. A ďalší z mojich restov si môžem odškrtnúť. (A že ich ešte je...)


A tu sa dostávame k spomínanej veľkej stránke, podľa ktorej som tvorila tú PL-kovú. Inšpiráciou mi boli stránky, na ktorých bol hlavnou dominantou kruh resp. venček. Chcela som si to vyskúšať aj ja.


Stránka je vo výsledku celkom jednoduchá, nič komplikované. Hlavnú úlohu hrá veľký nápis RODINA, ktorý som chcela už dlhšie použiť, pár vystrihnutých kvietkov, nejaká tá samolepka, fotka a nakoniec na doplnenie čierne fŕkance. Tie sú už u mňa takým poznávacím znakom. Používam ich vždy na doplnenie, keď mám pocit, že na stránke niečo chýba.


A je hotovo. Asi som Vám nič extra prevratného neukázala, ale ja mám radosť že sa mi to minuloročné album (aj keď slimačím tempom) darí postupne zapĺňať. Ako ste na tom vy?
Želám Vám krásne slnečné dni. A budem sa tešiť zase na budúce s ďalšou inšpiráciou.





4 komentáře:

  1. Ivi, obě stránky se ti moc povedly, ale ta PLková ta je teda TOP 😍 Ty přírodní dřevěné decory vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, nádherné obe a ja zase zavzdychám nad LO, super!!! Venček mi pripomína teraz tak moderné vyšívacie kruhy ... no skrátka TOP!

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu, tak za Pl stranka je fakt bozi, Ivi!! A samo i ta velka, tenhle napis uz jsem uplatnila, je super!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky zlateeee diiiki moc :-) musím k tomu PLku sadnúť častejšie :-)

    OdpovědětVymazat