středa 20. května 2020

INŠPIRÁCIA... EXPLODING BOX K NARODENINÁM

V poslednom čase ma začalo baviť vyrábať darčekové krabičky - exploding boxy. Dajú sa využiť asi pri každej príloežitosti - svadba, narodenie dieťatka, krst, promócia, narodeniny... Posledná krabička, ktorú som zatiaľ spravila, je krabička práve k narodeninám.


Použila som na ňu sadu Lakeside Blooms od Creative World of Crafts. Je to veľmi pekná sada, papiere sú v kombinácii modrej a béžovej s motívom ruží a kvetov. Hodila sa mi na túto krabičku, ktorú som chcela spraviť v elegantnom štýle. Narezala som si na ňu papiere, ktorých bolo našťastie dosť, keďže každý motív je v sade v piatich kusoch. Z vonkajšej strany som použila tmavý modrý s ružami, z vnútornej strany béžový s kvetmi.

Potom som si nakombinovala rôzne druhy výrezov na Big Shote. Vyrezala som si rôzne kruhy, rámiky, bordúry a začala som kombinovať až pokiaľ mi výrezy k podkladom sadli. Do vnútra som použila aj lepenkové výrezy - kyticu kvetov, vyrezávaného vtáčika a do stredu 3D darčekovú krabičku:




Na jednu zo strán som napísala venovanie, oproti nej som spravila kapsičku na vloženie peňazí.




Vrchnák krabičky som ozdobila výrezom z tmavomodrého papiera, papierovými ružami v rôznych veľkostiach a mašľou zo seam binding.




Táto krabička mi zatiaľ zabrala asi najviac času zo všetkých, ktoré som spravila. Ale s výsledkom som spokojná. Dúfam, že sa bude páčiť aj príjemkyni.

Prajem krásny deň!


3 komentáře: