sobota 6. června 2020

CHALLENGE 06/2020

Ti kdo mají děti školou povinné, na školní rok 2019/2020 jen tak nezapomenou. Rodiče i děti si ho minimálně budou pamatovat jako velmi netradiční. On i tak netradičně brzy skončí.  Prázdniny na obzoru a tak jsme pro vás v červnu připravili pěknou letní výzvu. Společné prvky najdete jak na vzoru pro layouty, tak i pro přání. Písmenka, barvy, razítka a....netradiční formát:). Těšíme se moc!

Kanaďanka z Otawy - Chantal Philippe začala se digitálním scrapbookem v roce 2008 po narození dcery. I když si s digitálními vychytávkami ještě občas hraje, přešla na papírový scrapbook, kterému dle svých slov zcela propadla a který ji naprosto naplňuje:). Má ráda barvy, ale nepřehání to s nimi, za svůj typický znak, bez kterého se neobejde považuje cákance. Všimněte si zajímavého přístupu ve výběru fotografií. Téměř u ní nenajdete skupinová fota nebo přímé pohledy do objektivu. Stránky jsou hodně o náladě a zachycení atmosféry.

"CHANTAL PHILIPPE"

Američanka, která se v této době věnuje především cardmakingu. Několik let zpátky byly k vidění i její scrapbookové stránky, které si ale nyní stříhá už jen doma bez kamery. Jedním z jejich největších rysů je tvoření scén na přání. Téměř každé přání má svůj příběh, kde jsou hlavním hrdiny zvířátka a občas i postavy. Není jí cizí žádná technika, a tak u ní lze hledat jak práci s inkousty, fixami a pastelkami, tak tvoření s barevnými papíry. Její přání jsou veselá a mají často nápad, který stoji za vyzkoušení. 

"NICHOL SPOHR"



  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "CHANTAL PHILIPPE" nebo "NICHOL SPOHR" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pátku 26. června 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 06/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou lifty od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

TEREZKA

2 komentáře:

  1. Parádna výzva, ja som už neodolala a hneď sa do nej pustila. Konečne moja zbierka abecedy našla využitie 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ta moje!:)) Konečně jsem zašpiníla od inkoustu i Q a X ;).

      Vymazat