neděle 16. srpna 2020

CHALLENGE 08/2020

Srpnová challenge bude spíše blesková. Času není moc, ale upřímně, nejlepší věci se stejně rodí pod tlakem, že?!:) Oba vzory mají jedno společné - lehký závan letních vibrací:). Layout  se může zdát díky geometrii a skládání bloků jednodušší, přáníčko má zase krásnou obvodovou kompozici

Možná by se dalo i říci, že stylově jsou si Steffi Ried a Anna Maria Wolniak podobné. Anna je ale o trochu méně pastelová a trochu více zemitá a umělecká. Sama o sobě mluví jako o renesanční osobě, která se úplnou náhodou objevila ve středu komerční Evropy. Žije v centru Polska a cítí se jako slovanská duše, okořeněná středomořským temperamentem, posílena o západní odvahu a ozdobena typem severoevropské krásy.  Velmi lyrické. Anna Maria totiž umění studovala a to na Academy of Fine Arts v Łódź. Deset let byla spojována hlavně se značkou Sudio Calico, nyní se již čtyři roky věnuje jiné umělecké činnostiVybraný vzor je poněkud starší, ale o to více nadčasový

"ANNA MARIA WOLNIAK"

Yana Smakula pochází z východu Ukrajiny a nyní žije s manželem v americkém Phoenixu v Arizoně. Miluje cestování a fotografování. Je vášnivou hráčkou online počítačových her. Yana je jedna z mála levaček ve světě cardmakingu! Její přání jsou plná skvělých barevných kombinací, nápadů a neotřelých technik. 

"YANA SMAKULA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "ANNA MARIA WOLNIAK" nebo "YANA SMAKULA" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 27. srpna 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 08/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou srpnové lifty od našeho design teamu:


IVKA

TEREZKA

1 komentář:

  1. Toto bude zapeklité... Aničku Marii miluji a obdivuji ❤️ Ale víte jak, já na ty kopie moc nejsem a její styl je tak boží, že netuším, jak ji liftnout a být svá 😊 No uvidíme... 😉

    OdpovědětVymazat