pátek 6. ledna 2023

CHALLENGE 12/2022... HLASOVÁNÍ

Vlna opravdu nebyla nic jednoduchého a už vůbec ne na závěr roku a vánočních svátků. Přesto se mezi vámi našlo pár vytrvalých a všehoschopných kreativních duší, které nehodily flintu do žita ani v této výzvě. Přehlídku jejich krásných prací tu máme právě teď k poslednímu hlasování velké materiálové výzvy loňského roku. Zaslouží si nejen hlasy a komentáře, ale podle nás i velký potlesk ve stoje:). Mockrát děkujeme všem za účast a pojďme společně na tu poslední malou hlasovací radost.

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve úterý 10. ledna o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.

PŘÁNÍ:

Ilona K.

Jana Č.

Radka K.

Vendy V.


LAYOUTY:

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Šárka F.


9 komentářů:

  1. Moc se mi líbí barvy na přání od Vendy a layout od Hanky Č., oběma posílám hlas.

    OdpovědětVymazat
  2. Přání Radka K.
    Layout Lucka M.

    OdpovědětVymazat
  3. Přání Ilona K. stránka Hanka Č. Zároveň gratuluji všem,které to nevzdaly a vydržely až do konce. Hlasuje Lucie M.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, hlasuji pro Radku K. za přání a Šárku F. za layout 😎 zdraví Vendy

    OdpovědětVymazat
  5. tak jsem si říkala, že aspoň tu poslední challenge zkusím dát, ale vlna se mi na žádné přání nezatoulala....příspěvky jsou krásné, mám slabost pro rukavičky a kolíčky, takže přání Radka K. a layout Lucie M...to jablíčko dole je plstěné?
    hlasuje Petra M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,plstila jsem ho do vykrajovátka na perníčky.

      Vymazat
  6. Ahoj, vlněná útulnost mě zahřála z přání Vendy. Stránka Ilony mě fascinuje čistotou, krom toho i fotka je vydařená, skvěle zakomponovaná... a nápaditá slogan k tomu:). Hlasuje Šárka F.

    OdpovědětVymazat
  7. Přání IlonaK, LO Lucie M. Hlasuje Jana Č

    OdpovědětVymazat