úterý 17. ledna 2023

CHALLENGE MASTER 2022

Konečně je to tady. Chvíle, na kterou mnohé z vás netrpělivě čekáte. Nejvíce ale samozřejmě ty, které jste do letošních challenge pravidelně a spolehlivě přispívaly svými výtvory. Za námi je již čtvrtý ročník celoroční soutěže CHALLENGE MASTER tentokrát velmi bohatý na nepapírové materiály. Ať už přírodní nebo syntetické, měkké nebo tvrdé, snadné nebo obtížné. Letos jsme se často uchylovaly k vlastní výrobě ozdob, což posunulo naši kreativitu ještě o level výš :). ..." S velkou chutí jsem si užila všechny materiály, i když to někdy byla opravdu velká improvizace, třeba v případě kůže. Hodně se mí líbil filc, stránek s tímto materiálem mám už dnes víc a dřevo a kov je taková klasika, to používám celkem běžně. A mimochodem, ozdoba, kvůli které celá tato materiálová výzva vznikla na své zpracování stále čeká:). "...zhodnotila své výtvory Anička.

Zábavná byla celoroční materiálová výzva i pro Ivku..."Minuloročné challenge som si užila. Aj keď to možno tak nevyzerá, ale bola to výzva aj pre nás. Mali sme síce letos všeci výhodu že témy sme vedeli na celý rok dopredu, ale aj tak sme (teda aspoň ja) tvorila aktuálne - dopredu som si nič nepripravovala. Z jednotlivých materiálov mi sadli najviac  drevo a bavlna, ale bavili ma v podstate všetky materiály aj keď niekedy to bol oriešok. Napr. taká guma alebo koža tam mi zabralo asi najviac času kým som niečo vhodné našla. V prípade gumy som našla oranžový a zelený gumený list a od toho som sa odpichla, prispôsobila som ozdobam celú stránku. Verím ze ste si aj vy jednotlivé challenge užili a že sme vás našimi výtvormi aspoň trochu inšpirovali a naviedli ako daný materiál použiť. Budem sa tešiť na ďalší tvorivý rok a nové inšpirácie. "...

Také jste si některé materiály vůůůůůbec nedovedli představit jak je použít? Na stránkách se to ještě někam "schová", ale na přáních?! ..."Pro tvorbu přání to leckdy byly opravdu challange a vystoupení z komfortní zóny. Ale o tom přece tvoření je. Myslím, že leckomu se vlastně otevřely oči a některý z materiálů se stal možná mnohem častěji používaný. A můj nejoblíbenější? Asi ty, které využívám často a hodí se ke každé příležitosti - vellum a acetát. "...potvrzuje Terezka

Přání tvořila výhradně i Danileka a i ona se s materiály popasovala se ctí: ..."Challenge ma tento rok bavili, aj keď nie vždy sa mi podarilo vytvoriť do nich príspevok..s nedostatkom času občas asi bojuje každá z nás  :). Bavili ma rôzne materiály, ktoré boli občas aj pre mňa veľkou výzvou. Top materiál bol pre mňa čipka (bavlna), ktorú často používam pri rôznych prácach a mám jej aj slušné zásoby doma, pretože ju mám veľmi rada. "...

A jaký byl váš ten nejlepší materiál? S jakým jste se natrápily? Který jste si zařadily do vašeho "výrobního portfoila" a který už nikdy, ale opravdu nikdy použít nechcete? Pojďte nám i vy říct pod článkem jaké byly vaše dojmy z letošní challenge.

Novou celoroční soutěž letos vyhlašovat nebudeme, oddechnete si i od pravidelné měsíční challenge. O to více času můžete tvořit dle vlastních představ a plánů, my vás třeba překvapíme nečekanými výzvami během roku. Zůstaňte ve spojení, i my se těšíme na změnu :).



Během roku jsme dostaly úžasných 159 příspěvků (67 přáníček a 92 layoutů). A to od 25 kreativních soutěžících. NÁDHERA! Jste úžasné! Čísla sice klesají oproti loňskému roku, ale pořád je to účast parádní a moc vám za ni děkujeme! Pokud jde o nejoblíbenější materiál, a hodnotil by se podle účasti, tak ten jsme vám nabídli hned v prvním kole - KOV. Účast během roku klesala a nejmenší účast jsme zaznamenali v říjnu a v prosinci, což opět plně chápeme:). 

Některé z vás tvořily výhradně přání, některé naopak výhradně layouty a některé od každého trochu. I letos jsou mezi vámi i takové, které se zúčastnily všech 12 výzev a to v obou kategoriích zároveň! 

SMEKÁME PŘED:

Ilonou K.
Janou Č.


Vám rozhodně náleží prestižní titul ABSOLUTNÍ CHALLENGE MASTER 2022! :-)

V kategorii přání se dále všech 12 výzev zúčastnily:
Radka K.

V kategorii layoutů se dále všech 12 výzev zúčastnily:
Hana Č.
Lucie M.
Míša B.
Šárka F.
Vendy V.



Všem těmto 8 vytrvalým a šikovným náleží titul CHALLENGE MASTER 2022 a slevovou poukázku na nákup v e-shopu Pretty Papers s 20% slevou.  Navíc všechny postoupily do slosování o BIG SHOT (nebo vyřezávací šablony ve stejné hodnotě). Poukázku obdrží během února. Slosování letos opět provedla Anička ve spolupráci s dcerou Šárkou, která je i  autorkou videa a dramatického losování :).

VŠEM ZÚČASTNĚNÝM MOC GRATULUJEME!!!

VÝHERKYNÍ SE STÁVÁ....!!!!



6 komentářů:

  1. Mnohokrát děkuji za inspiraci,jen díky výzvám se mi daří plnit alba mých dětí.Co se týká materiálu nejsnadnější pro mě bylo použít korek, ikdyž mě to překvapilo. Nejvíc jsem si lámala hlavu nad gumou.Nejdůležitější, pro mě bylo,použít všechny materiály smysluplně,což se mi alespoň dle Vašich reakcí dařilo.Děkuji za všechny Vaše hlasy,které jste mi zaslaly,byly pro mě velkou motivací v další tvorbě.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ilonko, gratulace! A celému Pretty Papers děkuji za bezvadný tvořivý rok ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak já jdu číhat, jestli je nové téma na nový rok a koukám, že jsem byla vylosovaná. Tak to moc děkuji šťastné ruce!
    Děkuji, že vytrváváte a challenge pro nás děláte. Já tvořím vlastně jen při výzvách.
    Některé materiály byly úplně super, jiné mě potrápily, ale v tom je to právě to lákavé.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji Ilonce, myslím že je to zasloužená výhra 👏 Nedávno jsem si s úsměvem procházela všechny příspěvky do challenge a že je jich už pěkná hromada. Výzev od Pretty Papers se účastním už od roku 2019! 😊 Děkujeme za inspiraci

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to mám velkou radost, že šťastná ruka vylosovala zrobna tebe. Velká gratulace. Taky moc děkuji celému týmy PP a trochu mě mrzí, že tento rok challenge odpadá. Mám to podobně jako Ilonka, tvořím jen při výzvách. Donutí mě to. Takže asi trochu zlenivím. :)

    OdpovědětVymazat