úterý 13. srpna 2013

Project Life - z Kamčina alba

Foto a text: Kammy 

Co k tomu napsat? Třeba to, že jsem okouzlená projektem a zoufalá, že nemám malé děti a těch akcí se u nás taky moc nenajde. A protože se mi to moc líbí, pokusila jsem se udělat takovou zkušební verzi. Taky jsem chtěla vědět, jestli vydržím a dotáhnu to aspoň do konce roku.


Začala jsem hned od ledna a zatím se mi daří pokračovat. Je fakt, že do projektu fotím i blbinky a o to je to veselejší. A když mám málo fotek, rozdělím jednu velkou do více okének a hned je zaplněno. 


Na projekt zatím používám kapsy na hokejové kartičky, které jsou k sehnání v papírnictví. A potom taky zužitkuji spoustu zbytků ze scrapu... tady toho opravdu stačí málo. 


Během týdne fotím, do kalendáře si zapíšu co a jak a v neděli po obědě si vytisknu fotky (výhodou je že potřebuji opravdu malé ) a tak se to dá i v domácích podmínkách. A pak si připravím z bílé čtvrtky obdélníčky do kapsiček. Ty buď polepuji, nebo barvím dle potřeby. Dolepím fotky, pár ozdůbek a založím do kapsiček. 


Přiznám se, že mě to moc baví , ale zároveň se těším na nějaké to vnouče, abych mohla vyzkoušet kapsy na projekt life určené, kde je trochu více prostoru na zdobení ;-)


Didi: Moc Kamče děkuji, že se s námi podělila o pár fotek z jejího alba a budu se těšit na další.  Měla jsem příležitost si ho důkladně prohlédnout v Liberci a je to prostě bombáááá!!! Všechny kartičky jsou krásně nazdobené a člověk neví, na co koukat dřív. Spousta dokonalých detailů, skvělé nápady... a ty titěrnosti - na ty je Kamča expert... to se ani nedá popsat... To musíte vidět na vlastní oči. Takže budu doufat, že na podzim se v Liberci s Kamčou zase setkám a pokud tam budete i vy, můžete se pokochat na vlastní oči.


P.S. Také pracujete na svém Project Life albu? Moc rádi vaše stránky zveřejníme na našem blogu. Pošlete nám pár fotek, něco málo textu (přibližně v rozsahu dnešního příspěvku) a my vám za odměnu pošleme slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup v eshopu www.prettypapers.cz.

8 komentářů:

  1. Moc,moc,moc pěkné. Taky se chystám. Už jsem roztřídila fotky alespoň podle měsíců (týdny prostě nedám). Jen nějak nemám odvahu začít, a pořád je něco důležitějšího. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Mooooc pěkné. Projekt mě zatím nějak míjí, ale uvidíme jak dlouho. Kamča to má moc suprově propracované. A co mne úplně dostalo, je čuník s chřipkou. Ten je boží.

    OdpovědětVymazat
  3. Báječné! Moc se mi to líbí! Já mám rozdělaný PL - album z dovolené, a kdyby do toho nepřišlo narození malého synovce, tak už to mám dávno hotové. Holt, minialbum k narození miminka je teď přednější.
    Kamčo, tleskám!

    OdpovědětVymazat
  4. Super! Já se těším až se pustím do PL na srazíku :-D. Doháním teď horko těžko i náš prázdninový deník...

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí vychytávky, které jsem viděla na vlastní oko a Kamča je důkazem toho, že PL není jen o malých dětech. Pořád se něco děje a je zajímavé, že si pak třeba i najdete důvod, proč jít do kina, proč jet na výlet, protože si to pak dáte do deníku :-))
    Kamčo máš to skvělé!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za pochvaly a hlavně Didi, která mě poprosila o zaslání pár ukázkových stránek. Budu ráda , pokud "nakazím i ty..co mají děti velké. Aspoň bude určitě spousta alb na kurzu a bude toho hodně k prohlížení a podělení se o názory, nápady a různé vychytávky...moc se těším.

    OdpovědětVymazat
  7. Kamčo, máš to super!!! Já vůbec netušila, co za poklad jsi dovezla ukázat do Liberce a moc mě mrzí, že jsem ho neviděla naživo. Snad příště. Díky za podělení se o vychytávky. Máš to opravdu vymazlené. Tomda

    OdpovědětVymazat
  8. Kamčo, krásné album, prostě PL je nakažlivá záležitost. :)

    OdpovědětVymazat