pátek 14. února 2014

Project Life 2/2014 a 4/2014

Další dvoustrana je trochu netradiční. Ve 2. týdnu jsem byla doma pouze 3 dny a stejně zkrácený týden byl i po návratu z dovolené. Moji funkci fotografa mezitím nikdo nepřevzal, takže jsem udělala z každého týdne pouze jednu stranu a dala je naproti sobě. Chybí tam zatím týden třetí. V tuto chvíli si nejsem úplně jistá, jak to pojmout :-) Možná dvoustranu z každého navštíveného města? Zatím nevím...
 

V pondělí jsme byli na návštěvě kouknout na našeho synovce. Nostalgicky jsem zavzpomínala, jak to bylo prima, když byl Adam ještě stále spící miminko :-)


Kartičky na stránce, stejně jako tato lehce "opilá" písmenka, jsou opět od Simple Stories, kolekce Say Cheese. Samolepicí štítek je z tohoto archu od October Afternoon.
 

Tady se mi hodilo, že miminku neříkají Lubošek, ale Lubomírek :-) Do tohoto písma z PicMonkey jsem se prostě zamilovala. Samolepky jsou z klučičí miminkovské sady od Simple Stories.


S Emičkou jsme před touto návštěvou stihly i neoblíbenou návštěvu alergologie. Měli jí po roce neefektivního "léčení čehosi" dělat testy na alergie, ale bohužel se testy nepovedly. Šokovalo mě, když nám nakonec doktor oznámil, že nové testy tedy bude dělat za rok!!!


Taky využíváte Google obrázky? :-)


Tato fotka se mi moc nepovedla, ale nechtěla se mi předělávat :-) Když byla jen černobílá, byla hodně smutná. Tak jsem část s Emou a jejím kamarádem Pepíkem nechala barevnou, ale teda je to jako pěst na oko :-) Co už... No ale jak to vidím, možná to ještě spravím :-)


Obrázek od Emouška nudícího se v čekárně na alergologii :-) (Proč tam objednávají na čas, když je to na celé odpoledne???) Ozdobeno svorkou Smash.


Čtvrtý týden je taky takový skromný :-) Jsem ráda, že mi nic nechybělo ani nepřebývalo, všechno se mi vešlo hezky na jednu stránku. A dokonce jsem otevřela nové balení Simple Stories kartiček, tentokrát zamilované... jak jsem je mohla ještě nepoužít :-)


Dáreček z Disneylandu... A to lízátko! Bože, ta příchuť!!! Netušíte náhodou někdo, co to je za jejich specifickou tajnou ingredienci, která tvoří základ lízátek a bonbónů, které Iriska nazvala příušnicovými? To je něco tak strašně aromatického... Dá se to koupit i někde u nás? Petrovi ta hrůza nějak zachutnala :-)


Nápis hovoří jasně,  scrapkamarádka Šárka mě poctila svou návštěvou. Nedorazila sama, ale dokonce i s manželem a malým Šímou. Bylo to super, ale bylo to krátké :-( Těším se do Liberce, Šárko!


Kartička s označením týdne je tentokrát na netradičním místě a v netradičním formátu, ale změna je život. Jinam mi nepasovala...
 
A píšu a píšu, hezky ručně... je to tak rychlé, celkem pohodlné, přes škrabopis jsem se už přenesla. Psaní se mi líbí :-)


Od návštěvy Ema dostala krásnou zástěrku a ještě ten den ji musela vyzkoušet :-)


Fotím kde co pro případ, že bych měla málo fotek. A vyplatilo se to :-) Bez lososa by moje stránka nebyla kompletní.  Jsem ráda, že losos dorazil už i k nám do Znojma :-) Ještě tak před rokem tu skoro nebyl k sehnání. Díky, Lídle!


Z Adámka se během těch 14 dnů, co jsem tu nebyla, stal otesánek. Celý den by jenom jedl.  A jaké porce! I toho lososa už měl :-) A včera dokonce snědl svůj první kousek štrúdlu (haha, toho, co jsem ho fotila :D)... bože tolik cukru!!! Ale když ten tatínek, ten mu dá co mu na očích vidí...


 A to je vše :-) Děkuji za návštěvu.



P.S. Také pracujete na svém Project Life albu, Smash deníku, nebo podobném formátu? Moc rádi vaše stránky zveřejníme na našem blogu. Pošlete nám pár fotek, něco málo textu a my vám za odměnu pošleme slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup v e-shopu www.prettypapers.cz.

2 komentáře:

  1. Dobré ránko Dáši :o) Ty Jsi teda fofrnice. Máš krásný rukopis!!! Přes obličej mi přeběhl stín závisti .o) Děkujeme za čest být v Tvém albu!!! Jarní a i letní Liberec mám v kalendáři zaškrtnutý. Tam nesmím chybět!!!

    OdpovědětVymazat
  2. No nádhera :-)) a Šárka má nějaké dlouhé vlasy či co ??!!!
    Já už se tak těším až všechny ty stránky uvidím na vlastní oko !! Už aby byl květen !!

    OdpovědětVymazat