středa 30. března 2016

INSPIRACE... Nová miminkovská kolekce

Poté, co jsem minulý rok totálně propadla klučičí kolekci Bundle of Joy a tvořila miminkovské věci zásadně s ní, letos jsem se rozhodla pro změnu. To abych se při tvoření nenudila a nenudila ani vás. Chvíli jsem se bála, že nebude po čem sáhnout. Ale když se na začátku roku v e-shopu objevila sada It's a boy od Carta Bella, bylo po starostech. Moje oblíbené papíry i chipboardy 100% zastoupila, né-li předčila.


Vytvořila jsem z ní dvě přáníčka pro právě narozené rošťáky a ještě dotvářím minialbíčko. Na to se můžou těšit především všichni ti, kdo jedou na scrapbookový sraz do Liberce :-) Na všechny projekty jsem použila jen a jen tuhle kolekci - papíry, roztomilé samolepky a ještě rozkošnější chipboardy... 



Taky tak milujete ty ňuňavé barvy a vzory?! Miminkovská přáníčka jsou prostě balzám na scrapbookařskou duši. Všechno to pak chce jen správně poskládat a pak už jen čekat, až se někde vyklube chlapeček. A Ti se konkrétně kolem mě rodí jak na běžícím páse.


Co ještě musím vyzdvihnout je kvalita papírů. Někdo to možná nemá rád, ale tyhle třicítky mají vyšší gramáž a jsou strukturované. Mně osobně to přijde děsně nóbl a moc ráda s takovými záležitostmi tvořím.



TIP OD DIANKY:

"Postavte přáníčko na výšku a zaoblete mu rohy. Drobná změna, která udělá spoustu parády!"



A nezapomeňte i na vnitřek. Určitě vám zbudou nějaké odřezky, které nebudete mít to srdce vyhodit. A to je příležitost, udělat přáníčko krásné i zevnitř.

Tak co myslíte, půjde Vám tvoření s touhle sadou pěkně od ruky? Já myslím, že tohle je spíš řečnická otázka, a tedy snad ani nepotřebuje odpověď. My se každopádně těšíme na vaše výtvory na našem Pinterestu.

7 komentářů:

  1. Di moc pěkná! Už jsem také objednala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Di, máš pravdu, nevím, která z kolekcí je lepší, jestli tahle nebo "Bundle" - zaprášilo se ale po obou :o) Doufám, že brzy Didi doobjedná :o)
    Já ty Tvoje "ňunací" miminkovské věci miluju. Hlavně vrstvení ozdob - jedním slovem KOUZELNÉ <3

    OdpovědětVymazat
  3. Holčiny moje, díky, tak teď hlavně, aby je bylo kam posílat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dianko ta jsou tak krásná ! A označení papíru "nóbl" to je dokonalé ! :-) Já mám taky jednu nóbl sadu :-) - je taková sametová , až látková, no zážitek na ty papíry sáhnout, takže naprosto rozumím :-)

    OdpovědětVymazat