pondělí 21. března 2016

ZAUJALO NÁS...ÚLOVKY Z PINTERESTU

Sme za prvou polovicou marca a tento týždeň začínajú Veľkonočné sviatky. Opäť sme boli zvedavé, čo nové sa objavilo u nás na Pintereste. Okrem prianí k rôznym príležitostiam nás zaujali aj krásne Valentínky a Veľkonočné priania.


Naša Pinterestová nástenka slúži k zdieľaniu vašich projektov inšpirovaných návodmi na našom blogu alebo vyrobených z materiálov zakúpených v našom e-shope www.prettypapers.cz. Pokiaľ chcete na nástenku pridať fotku, je potrebné nás kontaktovať a požiadať o pozvánku. Kontaktujte nás alebo priamou správou na Pintereste, alebo emailom na info@prettypapers.cz. Z nahraných pinov čas od času vyberieme tie naj a odmeníme ich poukazom na nákup u Pretty Papers. Tak ako dnes...

 Nádhernými a veľmi zaujímavými prianiami nás zaujala Adéla. Obzvlášť sa nám páči jemné spojenie pastelových farieb a motívoch na jej prianiach (skutočná nádhera!):



Krásne veľkonočné priania vytvorila Jana S.. Sú nádherne jarné a svieže v krásnych farebných kombináciách:



A na záver by sme radi ukázali ešte jedno veľkonočné prianie od Martiny Polákovej, ktoré je naozaj skvelé - jemné farby, motív a veľmi fresh štýl:


Dnešným oceneným gratulujeme a e-mailem zasielame zľavový kód v hodnote 100 Kč pre nákup na www.prettypapers.cz.

Sme zvedavé, čo se nám v našej pinterestovej galérii objaví behom marca a apríla, snáď to bude kopec krásnych, farebných jarných prianí.

 

1 komentář: