pátek 17. června 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU... Průhonický PL

Dnes vyšla řada s PL příspěvkem na mě. Tentokrát je to tedy spíš příspěveček, ale já tu stránku milovala, už když se mi rodila v hlavě :-)



Je to sice stránka menší - nalepená v takzvané doplňkové kapse od BH, ale moc jsem si lepení užila. Jsou to totiž fotky z našeho pravidelného srazu s mými sestřičkovskými kamarádkami. Scházíme se už skoro 20 let a začalo to trochu natajňačku, proto ten název Disent.



Většinou obcházíme restaurace s s vyhlášenou kuchyní, debužírujeme, probíráme život a často z oběda plynule přejdeme až do večeře . Tentokrát jsme byly v Průhonickém Grossetu - vřele doporučuju ! jejich grilované papriky s fetou a suflé jsou bezkonkurenční - no a blízkost zámku s parkem  a spoustou právě kvetoucích rododendronů k procházce přímo vybízela. A srdce a foťák PLkářky se samozřejmě nemohly dočkat spousty krásných záběrů .




Už když jsem si skládala stránku v hlavě, věděla jsem, že nepoužiju žádné originál kartičky, ale vyrobím si svoje. A protože na fotkách jsou samé květiny, tak jsem použila razítka Altenew. Děkuji naší Terezce za to, že nám je ukázala a u mě vytvořila květinovou závislost :-) Jsou prostě úžasná, i jen tahle obrysová. Stačilo natisknout sem tam pár obrysů po stranách kartiček a výsledek je dokonalý.


Na dozdobení jsem použila osvědčené transparentní samolepky od Mambi.


Fotek by bylo samozřejmě na celou dvoustranu, tak přišla na řadu koláž v PicMonkey.


A kdybyste do Průhonic přeci je vyrazili, dejte pozor - park je v rekonstrukci. Což návštěvě nevadí,ale nemají to úplně dobře označené, takže by se vám mohlo stát to, co nám - že jednoduše zabloudíte :-) No a že v podpatcích  zdolávat strmé stráně osázené skalničkami je opravdu dobrodružství, vám asi vykládat nemusím. Přítelkyně mě chvíli proklínaly, ale pak jsme smály tak dlouho a upřímně, že nepamatuji, kdy jsem se tak bavila naposledy - no asi v Liberci.


I přes možnost bloudění návštěvu doporučuju, protože takovýhle krásek je tam obrovská spousta - a to ty fotky nevoní ! 

Mějte se krásně a já se těším zase příště na lepenou ! 

4 komentáře: