úterý 2. srpna 2016

CHALLENGE 08/2016

Motýlí challenge máme za sebou, je tu nový měsíc a s ním i nová výzva. Opět jsme připravili záludné soutěžní téma, ale jak Vás známe, poradíte si s ním hravě. Snad jen pokud trpíte koumpounofobií (pozn.aut. Neovladatelný a chorobný strach z knoflíků - ano, i taková fóbie existuje, jak nám vysvětlila Didi...), pak srpnová challenge nebude nic pro Vás... ;-) 

TÉMA: Knoflíkáři
  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku - na téma KNOFLÍKY, téma musí být jasnou dominantou projektu
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 30. srpna 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 08/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • NOVINKA: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

I v srpnu pro Vás má náš design team několik projektů, kterými se můžete nechat inspirovat...

DANIELKA


JÍŤA


IVKA


TEREZKA



DIANKA


Těšíme se na vaše knoflíkové a gombíkové projekty! :-)

1 komentář:

  1. Kolektivní scrapbookingové nevědomí je úžasné, zrovna dělám stránku a vytáhla jsem horu knoflíků, že je použiju....co k tomu dodat....;)

    OdpovědětVymazat