středa 10. srpna 2016

INSPIRACE... Letný layout Sunkissed

Môj prvý tohtoročný letný layout je z prechádzky v krásnom lesoparku Železná studnička v Bratislave. Keďže nám toto leto skomplikovala zlomená ruka našej Alice, kúpanie a dovolenka musia ešte počkať, a teda takisto aj layouty s dovolenkovými fotkami. Zatiaľ teda vyrážame iba na prechádzky a výlety v okolí, ale musím povedať, že sú tiež skvelé :)



Vybrala som si sadu Happy Summer od Echo Park. Je krásne farebná, má veľa roztomilých papierov a motívov, takže na letné layouty s deťmi je ako stvorená. Layout som chcela prispôsobiť čo najviac fotke, aby bol akýmsi pokračovaním krajiny okolo. Tak som si na biely papier kriedami naniesla farebné pozadie, prechádzala som od zelenej farby do modrej, občas som pridala trocha žltej.


Pod fotografiu som dala iba pár vrstiev z papierov, držala som sa farieb na fotke a pozadí - modrá, zelená, žltá, oranžová. Potom som začala ozdobovať okolo fotky a vrstvenia - veľká kartónová samolepka stromu a kvetiny, nálepky motýľov, oblakov, slnka a psíka (na výlete sme stretli jedného krásneho milého psíka, tak aby nám ho trochu pripomínal).



Postupne som pridala viac samolepiek, niektoré samolepky a podkladové papiere som orámovala čiernou fixkou. Na záver som layout jemne pofŕkala bielou farbou. A keďže máme gombíkovú challenge, neodolala som a pridala som aj jeden gombík.



A takto vyzerá hotový layout, na ktorom som chcela zachytiť slnečný letný deň v lesoparku:


Snáď sa mi to aspoň trochu podarilo :)

Prajem krásny deň


5 komentářů:

  1. Danielko krásná letní stránka ! Ta fotka uprostřed úplně září a z té stránky vystupuje - je to moc hezky zkombinované, jak ty barvy směrem do středu přibývají a zintenzivňují - fakt super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. V jednoduchosti je síla a tenhle layout to jenom potvrzuje. Jednoduché zdobení, ale všechno je tak krásně barevné, že to bohatě stačí. Veselý, hravý, barevný, letní... povedl se ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Danielka, to je super layout! Tvoje 30-tky sú vždy také veselé a vzdušné ... a obdivujem s akou presnosťou dokážeš dávkovať detské motívy bez štipky infantility, presne toľko, koľko je treba a tam, kde patria ... Clean and Simple at it´s best :-)

    OdpovědětVymazat