čtvrtek 4. srpna 2016

INSPIRACE.....Flamingo layout

Dneska Vám opäť prinášam príspevok z tvorby layoutu, ktorý som čerstvo dokončila. Kto má rád ružovú a plameniaky tak ten si snáď príde na svoje. Plameniaci sú momentálne veľkým hitom a preto som sa rozhodla, že vytvorím stránku kde budú dominantným prvkom. Poďte si pozrieť postup ako stránka vznikala.



Základom bola opäť biela podkladová štvrťka na ktorú som za pomoci fólie naniesla rozmazané farby. Použila som kombináciu farieb: ružová, žltá a modrá.


Ako si môžete všimnúť na papier som si predkreslila obrys plameniaka, ktorého som následne obšila.



Výber fotky som na poslednú chvíľu zmenila. Pôvodne som chcela použiť foto plameniakov, ktoré som si odfotila v Pražskej ZOO, ale farebne sa mi nehodila. Nakoniec som sa rozhodla pre staršiu fotku, ktorá vznikla v Miami. (Plameniak je tam ich symbolom škoda, že vtedy som ešte o scrapbookingu toho veľa nevedela)


Pridala som ďalších plameniakov, jedného dreveného a druhého vystrihnutého z papiera. Fotku som podlepila viacerými farebnými papierami.


Na rad prišiel nápis Flamingo, ktorý som si najprv predkreslila a potom ho postupne písmenko po písmenku vystrihla. Celý layout som chcela ladiť do ružova s malými akcentami žltej a modrej.


Žiadalo sa mi na stránku ešte niečo pridať. Siahla som do zásob a pridala ešte pár ružových ozdôb.
Myslela som si, že to už bude finálna podoba, ale ešte nie.


Tá prišla až následne, pridaním  nápisu z lepiacej abecedy a doplnením kúskov farebných prúžkov papiera v spodnej časti.

Na záver som nápis flamingo ešte obtiahla čiernou fixkou.

A bolo hotovo :-) 


Čo poviete na výsledok, ako sa Vám stránka páči?? 

Snáď som to s tou ružovou veľmi neprehnala :-) 

Ďakujem za Váš čas, budem sa tešiť zase na budúce pri ďalšom príspevku.

8 komentářů: