úterý 15. listopadu 2016

INSPIRACE... PODZIMNÍ PŘÁNÍ

Zatímco loni na podzim byla mým největším favoritem kolekce Cedar Lane, letos jsem nedokázala odolat roztomilým papírům Woodland Forest. Hlavně malá 6" sada papírů, na které jsou všichni trpaslíci, jablíčka, dýně, lístečky a jiné vzory ještě roztomilejší, než na klasických 12" čtvrtkách.


Mixed media pasty a barvy jsem protentokrát nechala v šuplíku a pohrála si jenom s papíry, razítky, ozdobami. Z papírů vznikla čtyři přání...
První na řadu přišel samozřejmě papír s trpaslíky. Focení se nemohl nezúčastnit ani náš malý sádrový exemplář, který si odskočil ze zahrádky na terase.



Druhé přání jsem bohatě ozdobila podzimní kyticí z papírových květin, bobulí na aranžovacích drátcích a vystřiženými lístky. Razítka s motivem listů používám tento podzim snad úplně na všem. 



Třetí přáníčko jsem se naopak snažila zdobit co nejmíň. Vždycky obdivuji, když někdo vyrobí jednoduché přání, přidá tři flitry nebo kamínky a je hotovo. Já se obvykle při zdobení musím hóóódně brzdit, abych to nepřehnala. Proto jsem si odsypala přesně čtyři zelené flitry a řekla si, že pro tentokrát víc v žádném případě nepoužiji. Jablíčkové papíry jsou krásné samy o sobě a nic víc není třeba. Tečka.



Nezapomněla jsem ani na dětské přání. Srnečka je natisknutá razítkem Lawn Fawn a vybarvená fixy Copic. Fixy jsem měla dlouho předlouho schované v šuplíku, ale od doby, kdy nás Terezka pravidelně zásobuje svými dokonalými přáníčky s ještě dokonaleji vybarvovanými razítky, tak jsem se k fixům zase vrátila.



Doufám, že i Vás ještě nepohltila vánoční smršť a užíváte si podzim naplno do poslední chvilky. Už se těším na Vaše příspěvky do listopadové challenge plné podzimních listů a barev.

6 komentářů: