středa 2. srpna 2017

CHALLENGE 08/2017

Při výběru druhé letní challenge jsme neopustily prázdninová témata a s nejlepším nápadem tentokrát přišla Ilonka. A i když o kolo toho bylo dost řečí  - no jo, znáte to, je to něco jako se cvičením, všichni o tom mluví, ale nikomu se do toho nechce :-) - nakonec jsem si řekly, že co zvládneme my, to zvládnete vy ještě miliónově líp - taková je aspoň naše zkušenost z každé challenge, kdy nás zásobujete skvělými projekty. Jaké téma tedy je to srpnové soutěžní?


TÉMA:  Les

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku na téma "LES", toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by znatelně dominovat
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 29. srpna 2017 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 08/2017. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • KATEGORIE: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

Inspirace od našich zálesaček...teda vlastně designerek:

TEREZKA



IVKA



ILONKA



JÍŤA



MARKÉT



A my už se těšíme na Vaše projekty z lesa a o lese! :-)

2 komentáře:

  1. Yes!!! Mé outdoorove srdce plesá :) Teda nic proti plameňákům a Monsterám, jen u nás v létě víc frčí borůvky a náhrdelníky z kapradí. Máte to ženy všechny krásné. A z Terčiných přáníček prostě odpadávám pokaždé :).

    OdpovědětVymazat