pondělí 12. února 2018

INŠPIRÁCIA... FARBY, FARBIČKY

Neviem ako v Čechách, ale na Slovensku, v Bratislave, je táto zima zatiaľ mizerná. Upršaná, plná hmly, šedá. Možno práve preto sa mi zažiadali farby a spravila som si pre radosť pár prianí plných farieb.


Minulý mesiac, keď bola vyhlásená hviezdna challenge, bola to výzva aj pre mňa, pretože motív hviezd veľmi nepoužívam, a ak áno, používam iba malé hviezdičky ako drobný detail. No počas tejto challenge som si hviezdy zamilovala. Objednala som si sadu vyrezávacích šablón X-Cut Stars a pustila som sa do skúšania. Siahla som po svojej obľúbenej farebnej sade Fairy Tales od Doodlebug a na Big Shote som si vyrezala šesť menších hviezd. Chcela som spraviť veselé narodeninové priania a strašne som chcela použiť aj krásne enamelové ozdoby od Doodlebug Sweet Treats a Cream & Sugar.


Ako podklad som použila papier s jemnými embossovanými bodkami Dotted Swiss Salt od Bazzill Basics. Je veľmi pekný, pevný, a dá sa na neho bez problémov aj pečiatkovať. Hviezdy som podlepila 3D štvorčekmi, napečiatkovala nápis a pridala som drobnosti - enamelové ozdoby, flitre a bodky glossy accent.



Pri druhom prianí som sa pustila s vyrezávacími šablónami do shakera:


Tu som si vybrala farebné papiere a papierové výrezy z kolekcie Fairy Tales:


Shaker som naplnila farebnými flitrami a nalepila som na neho enamelovú tortičku. Pár flitrov som prilepila aj okolo hviezdy a na záver som ešte pridala biele tekuté enamelky:




Týmto bol môj hlad po farbách uspokojený, ale určite ešte pár hviezdnych pribudne, strašne ma to začalo baviť :)

Prajem krásny deň

3 komentáře:

  1. Taková skvělá barevná ranní vzpruha! Velmi optimistické. ..děkuji ;) A jakékoliv roztomilé enamelky s ksichtikem od Doodlebug prostě žeru:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa totálne dostalo hlavne prianie číslo 1 - tie farbičky sú naozaj skvelé v tomto ponurom počasí. A uchvátili ma enamelkami (hlavne ten donut je dokonalý) ozdobené hviezdy - mňa by to istotne nenapadlo ... je to úžasné!

    OdpovědětVymazat
  3. ďakujem :) tie enamelky sú božské, myslím že ich začnem zbierať :)

    OdpovědětVymazat