středa 7. února 2018

INŠPIRÁCIA... LAYOUT "NAŠA MALÁ PRINCEZNÁ"

Veľké stránky na rozdiel od tých PL sa mi darí tvoriť celkom úspešne. A už som aj zistila, prečo to tak je, že radšej tvorím layouty. Stačí vám na ne totiž jedna, dve fotky a nemusíte tráviť hodiny triedením a uprovaním fotiek. Aj v tom prípade bol prvotný úmysel iný. Chcela som si upraviť fotky aby som začala doháňať môj sklz v PL za minulý rok (ktorý je mimochodom mega veľký) Natrafila som na jednu fotku, ktorá sa mi zapáčila a už to išlo. A tak vznikla ďalšia stránka do môjho triciatkového albumu s veľkými stránkami.


Na pomoc som si vzala nové papiere, ktoré som si kúpila v Rakúsku. Už som vám možno spomínala jeden obchod, do ktorého občas zavítam (hlavne do kútika s tvorivými vecičkami) a podarí sa mi tam nájsť niečo zaujímavé.


Papiere mali na sebe vzor kvietkov ako keby maľovaných akvarelovými farbami. Nakoniec som sa rozhodla vystrihnúť tvar pripomínajúci šípky a ten som umiestnila na podklad. Pre zvýraznenie som ho obtiahla tenkou čiernou fixou.


Pár kvietkov som nakoniec vystrihla a podložila ich zlatou niťou. Tento detail sa mi veľmi páči, ale obdivujem každého, kto si vie tú niť namotať tak, aby to nevyzeralo ako jedna zauzlovaná kopa. Tu sa mi to nakoniec nejak podarilo :-)


Na výslednú stránku som nakoniec ešte po celom obvode umiesnila rámik, ktorý som vytvorila z pruhov papiera a ozdobnej raznice. Tak čo na ňu poviete??? Páči sa vám??? Ďakujem za vaše reakcie, budem sa tešiť zase nabudúce.

4 komentáře: