pátek 30. listopadu 2018

HOST NA BLOGU... DENISA A JANA

Dnes vám na blogu představíme novou rubriku. Budeme mít hosty! Čas od času mě zaujme nějaký nákup a pak u zákazníků vyzvídám, co krásného vlastně vyrábí. Někdy se pochlubí, někdy statečně odolávají, protože se stydí :-) Denisu a Janu znám už dlouho, jezdí k nám na otevřenou dílnu až z Brna (díky!!!) a pokaždé si užijeme kopec srandy. V létě měly pocit, že blog vůbec nežije (a nééé, to vlastně nebyl jen pocit :D) a nabídly mi pomoc. Chvíli sice trvalo, než jsme to zrealizovaly, ale dnes jsou tady! :-) Sepsaly článek a vy se můžete kouknout na jejich stránky, které tvořily při své poslední návštěvě.

Je sobota. Konečně volný den. Povinná procházka s dětmi a rodinný oběd za námi. Co na tom, že bychom měly vzít žehličku do ruky nebo přeskládat skříň...? To přece počká. Tvoření nepočká a hlavně nechceme, aby čekalo!!! V hlavě nám letí milion nápadů, na které by nestačil týden volna a další páry rukou navíc. 

Čas pouze pro nás :o) Vyvolat fotky není problém, zato vybrat ty správné není jen tak... Vždyť je jich tolik. Pomalu vytáčím číslo Jany a začínáme rozjíždět nekonečné debaty o tom, v jakém barevném tónu to bude? Který z nápadů zrealizujeme? Jaká bude příprava? Co už máme uloženo jako miliontý obrázek z Pinterestu? Vždyť brzy jedeme na výlet do Znojma na naši oblíbenou otevřenou dílnu.

Tyto dny prostě plánujeme dopředu a vždy se domluvíme co budeme společně tvořit... jaro, léto, podzim, zima... je nám to jedno, protože skluz je tak velký, že všude máme velké mezery. 

Tentokrát to přišlo na LÉTO... i když teď je aktuálně venku sníh, zima a vše se chystá na předvánoční šílenství.

Naše společná Pinterest předloha: 


Jana styl - poznáte hned... Chlapecký styl - žádné kudrlinky. Jasně, stručně, výstižně... tzv. PIC PIC stránky, jak s oblibou říkáme. :-)




Denisa styl - taky snadno rozpoznatelný. Holčičí styl s trošku detailnějším zpracováním... přece jen se to k malé slečně hodí víc.




Zdá se vám, že stránky se DOST liší od naší předlohy? Ano, to vidíte dobře ... a tak to jedem skoro pořád... 

Všechno co umíme, jsme se naučily za ty roky na kreativní dílně u paní Dagmar ve Znojmě. Nemáme ani páru, jak se jmenují jednotlivé techniky provedené na té nebo jiné stránce. Jen víme, co se nám líbí / nelíbí a paní Dagmar nám se vším poradí, ukáže a nasměruje. 

Denisa a Jana

Kurzy a otevřené dílny pravidelně vypisujeme na našem webu:   


Podílejte se na našem blogu i vy! 

Vyberte pár svých TOP stránek nebo přáníček a ukažte nám je! 

Pošlete nám ukázku své práce na email: info@prettypapers.cz - připojte text, pár fotek a napište nám něco o sobě. Moc rádi vás a vaši tvorbu poznáme! Za každý zveřejněný článek od nás samozřejmě dostanete také odměnu - poukaz na nákup e-shopu www.prettypapers.cz v hodnotě 300 Kč!

4 komentáře:

  1. Já to říkám pořád:liftovat je skvělé!:) Máte to parádně zvládnuté, každá po svém a ten článek je hrozně prima:) Úplně slyším ty průpovídky na dílně...se tam zase musim vydat. Jo a máte krásné fotky! Můžete se nám prosím pochlubit na co fotíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko zítra zase jedeme do Znojma a už teď mám úsměv na rtech, jak to bude SUPER ZÁBAVA A SRANDA! Naše fotky :-) to jsou nekonečné debaty o tom jak a na co fotit :-))) někdy příště :-)

      Vymazat
  2. Holky moc pěkný článek a ještě pěknější liftované stránky, moc se Vám povedly, přitom je každá jiná a je super, že máte nejenom jedna druhou, ale hlavně Didi s dílnou poblíž. Ach, jak Já Vám závidím. Didi je super a její obchůdek jakbysmet. jen tak dál a rozhodně pokračujte ve zveřejňování.

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, z vás ta sranda čiší, krásně napsáno a stránky se vám moc povedly. Napište zas! Že je Didi poklad a že bych ji chtěla být blíž, je samo sebou. 😉

    OdpovědětVymazat