neděle 3. února 2019

CHALLENGE 01/2019... MÁME VÍTĚZE!

Tolik krásných příspěvků, stylů, nových jmen a prima komentářů snad náš blog ještě nezažil. V OBROVSKÉ konkurenci nakonec nejvíce hlasů získaly Martina S. a Jana B. a my jim upřímně blahopřejeme! Děkujeme ale úplně VŠEM: zúčastněným autorkám i komentující porotě. Těšíme na další lavinu fotek a protože víme, že není až tak těžké začít jako vydržet, držíme palce!

Martina S.

Jana B.

Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce března. Hodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.

9 komentářů:

  1. Perfektnííí
    Gratuluji favoritům ;) Opravdu skvěle provedené a super nápad!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji💐 a těším se na další tvoření🤗

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, ja moc vsem dekuji! Muselo to byt desne tesny, tolik krasnych projektu na jednom miste jsem dlouho nevidela! Jsem zvedava na dalsi kolo, ja sama jsem se z toho mazlicka orosila :) jeste jednou diky!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, gratuluju moc! Páni, v takové konkurenci... jste jedničky 😊 Těším se na další lepení i další báječnou inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  5. Martina Smolová3. února 2019 v 15:20

    Za prvé - gratuluji Janě B. :-) Za druhé - cože? Já vyhrála? Neuvěřitelné! Moc děkuji všem, kdo hlasovali pro "Králíčky v Louvre"... Těším se na další kolo, zadání je opět skvělé <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš si s králíčky udělat takový malý soukromý seriál, příští challenge budou zase někde jinde....a schválně do kolika kol se Ti je podaří propašovat:)))
      Krásné přáníčko, gratuluji!:)

      Vymazat
    2. Martina Smolová4. února 2019 v 9:08

      :-D tak tomu říkám výzva! Děkuji

      Vymazat
  6. Gratulace k zaslouženému vítězství 😀

    OdpovědětVymazat