středa 6. února 2019

INSPIRACE... DÁRKOVÉ PĚTIMINUTOVKY BEZ LEPIDLA

Je to divné, scrap bez lepidla :-) a navíc za pět minut? Není to divné. Jen sen všech, kdo neustále někam spěchají. Moje dnešní inspirace je zaměřená na Valentýna, který se kvapem blíží. Ale i když třeba tenhle svátek nemusíte, dá se tenhle nápad použít kdykoli.

Tak tedy, budete potřebovat čtverec papíru. Nejlépe oboustranný vzor. Přehnete jej diagonálně na polovinu. Složenou stranu položíte dolů. Pravý roh ohnete k levému okraji a levý zase k pravému. Špičku ohnete z vrchu dolů a vše uhladíte. Vznikne vám kapsička, do které můžete vložit nějakou drobnost. Já jsem použila barevně ladící :-) bonbonky.






Pak už jen stačí malým dřevěným kolíčkem přichytit ozdobnou cedulku s nápisem a přidat dekoraci. V mém případě to bylo srdíčko.


A drobnost pro radost je na světě.


Krásný den přeji :-)

5 komentářů:

  1. Jé, to je skautský jednorázový kalíšek :))). Ty jsi ho Ilonko povýšila na takovou parádu!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Super inspirace, Ilo! Možná budu brzy potřebovat! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, takové kapsičky jsme skládali na prvním stupni základky. :-) Ty jsi z toho Ilonko udělala takovou parádu. Díky za připomenutí, určitě využiji.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za vaše komentáře :-) Potěšily jste mě. Mám ráda když jsou věci efektní ale jednoduché :-) a jsem ráda, že se mi to u těchto kapsiček povedlo. Krásný nejen Valentýnský den. Ilona

    OdpovědětVymazat