pátek 9. srpna 2019

INŠPIRÁCIA... LOVE

A zase tá Missy! Dneska som tu totiž opäť so stránkou, ktorá je inšpiráciou od Missy Whidden. Nemôžem si pomôcť, proste ja tie jej výtvory doslova žeriem. Obdivujem ako sa dokáže s každou stránkou vyhrať, má ich prepracované do posledného detailu. A paletu farieb, ktorú používa tak ja môžem - je to moja "šálka kávy". Skrátka, kto ju ešte nepozná odporúčam všetkými desiatimi :-)


Tak a prejdime od Missy k samotnej stránke. Biely podklad to je základ. Na ten som si ceruzkou predkreslila srdiečka rôznych veľkostí a tie som následne pomocou skalpela vyrezala. Ako ďalšie som vybrala vhodnú kombináciu papierov, ktorými som jednotlivé vyrezané srdcia podlepila. Tu som zvolila kolekciu PICK-ME-UP od Pink Paislee.


A prišlo na rad zdobenie. Biely papier bol moc biely :-) tak som ho "zašpinila" pomocou gelatos (mimochodom tie sú teraz na e-shope v akcii, jednoznačne odporúčam) a vodových farieb. Farebná kombinácia bola jasná: žltá, ružová, modrá aby všetko spolu ladilo.


Pri takýchto farebných layoutoch väčšinou volím čierno-bielu fotku, tá stránku pekne doplní a neruší ju ďalšími farbami. Fotku som podlepila vystrihnutými kvietkami s jedného papiera z tejto kolekcie. Najzdĺhavejšiu činnosť som si nechala skoro na koniec. Niektoré srdiečka som ručne obšila. Bielou bavlnkou to išlo ako po masle, ale tie, ktoré som obšívala zlatou niťou som preklínala. Zlatá niť sa mi stále zamotávala, ale nakoniec som to dobojovala úspešne do konca.


Vo finále sa mi ešte žiadalo na stránku niečo pridať, všetko bolo umiestnené v strede a prišlo mi, že tam ešte niečo chýba. Nakoniec som to vyriešila tak, že na vrchnej a spodnej časti som ledabile kúsok papieru odstrihla a podlepila som ho ružovým papierom so zlatými srdiečkami. Možno by to ešte znieslo pár stehov na stroji, ale už som to nechala tak.


Tak to by bolo pre dnešok všetko. Ďalšia z množstva stránok inšpirovaných Missy má svoje miesto v albume. A aby ste mohli porovnať,že keď dvaja robia to isté výsledok nemusí byť úplne rovnaký prikladám foto stránky od Missy.





Užívajte si ešte zvyšok leta a brzo zase naviděnou :-)




4 komentáře:

  1. Bozi stranka, Ivi, ty jsi proste nase slovenska Missy!

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní srdíčka! Nechce se mi věřit, že jsi to kreslila rukou a pak vyřezávala skalpelem! Já už bez plotru nevyříznu ani čtvreček:))
    Stránka je nádherná,skvrny a cákance prostě umíš!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné, Ivi! Líbí se mi použité barvy. Máš to pro mě ještě trochu šmrncovnější než samotná Missy 😁 A toho šití! 👍

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujeem holky za milé slová ktoré ma potešili :-) skratka ja tu Missy "žeru"

    OdpovědětVymazat