čtvrtek 22. srpna 2019

INŠPIRÁCIA... SLADKÝ ŽIVOT

Ahojte, som tu opäť s novou dávkou inšpirácie na stránky s letnou tématikou. Ste pripravené? Dneska si ten náš život trochu osladíme. Veď aj to treba raz za čas no nie? :-) 


Album sa mi postupne veľkými stránkami zapĺňa. Táto konkrétna mi v ňom leží už dlhšie. Mala som chuť po dlhšom čase spraviť stránku na ktorej použijem farebný podklad (ale biela je jednoznačne moja NAJ). Vybrala som si mintovú stránku z tejto sady Summer Dreams, ktorú som pofŕkala všetkými možnými farbami.


Zároveň som chcela na stránke využiť vyrezané pluská +, xká X, krížiky. Neviem čo je to pre Vás  :-), pre mňa sú to pluská. Srátka som potrebovala vyskúšať nové kovové šablóny, ktoré mi vtedy prišli. Vyrezávala som ich pomocou Big shotu z farebných papierov z rovnakej kolekcie Summer Dreams od Echo Park.


Pridala som 2 fotky, kombináciu farebnej a čierno-bielej mám rada, pre zvýraznenie som pomocou šijacieho stroja spravila neúplný rámik. Čo poviete na tento efekt? Podľa mňa to vyzerá dobre.
Doplnila som ešte pár ozdôb a stránka bola na svete. A vyzerá takto.


Druhá stránka je v menšom formáte 8,5x11 inch. Občas keď mám chuť na zmenu, tak siahnem po tomto obdĺžnikovom formáte. Je to po tých veľkých stránkach zmena a hlavne pre mňa väčšia výzva čo sa týka použitia väčšieho počtu fotiek.


Tu sa mi to podarilo, použila som hneď 4 fotky. Pomocou šablóny som si fotky vyrezala do tvaru kruhu a hala bala ich nalepila jednu cez druhú. Postupne som pridávala daľšie vyrezané kolečka a ozdoby až kým som nebola s finálnym zaplnením spokojná.


Leto bez zmrzliny by nebolo tým pravým. Nepoznám asi nikoho, kto by ju nemal rád. Ktorá je Vaša obľúbená? Ja mám najradšej kombináciu: jedna sladká a k tomu nejaká osviežujúca ovocná, to nikdy nesklame :-)



A takto vyzerá finálna - zmrzlinová stránka. Ja som s výsledkom spokojná. Zase sa mi potvrdilo, že niekedy netreba zdĺhavé prípravy, stačí nápad,fotky a k tomu vhodné ozdoby a ide to skoro samo!
Užívajte si leto, zmrzku a nezabúdajte dokumentovať

Budem sa tešiť zase na budúce.


6 komentářů:

  1. Ivi, moc krásné a ta zmrzlinová obvzlášť - skvělé fotky, super nápady a dokonalé zpracování!

    OdpovědětVymazat
  2. krásne stránky, hlavne tá zmrzlinová je úplne perfektná!

    OdpovědětVymazat
  3. Tu zmrzlinovou miluju, fakt skvely napad nasekat tam toho takhle krasne! ❤❤

    OdpovědětVymazat
  4. Tu zmrzlinovou miluju, fakt skvely napad nasekat tam toho takhle krasne! ❤❤

    OdpovědětVymazat