středa 22. ledna 2020

INSPIRACE... POVÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Napadlo vás někdy začít vyrábět vánoční přání hned po Vánocích, téměř rok dopředu? Mě letos ano, tak jestli jich nemáte naopak plné zuby, třeba vám moje opožděná inspirace přijde vhod:). Mám totiž na stole stále hromádky papírů, výřezů a ozdob, které jsem nepoužila. Do některých papírů jsem ani nestříhla a je mi to líto. A bojím se, že příští rok tu budou zase jiné, nové, ještě krásnější papíry a tyhle stihne krutý osud zapomnění. Tak jsem si řekla, že ještě chvilku pojedu na vlně vánoční tvořivosti a je to musím přiznat vlastně hodně pohodové tvoření.


Stoupající hvězda designérky Alexandry Renke mě ozářila také a kdybych do těchto papírů nestřihla, tak si je dám zarámovat a pověsím na zeď. Sýkorky a jmelí mě úplně dostali. Konečně zimní motiv našim krajům blízký:).


Bílé výřezy jsou také od Alexandry. Originálně je prodává jako vyřezávací šablony pro Big Shot, ale zkusila jsem si stáhnout je jako obrázek a "přetrasovat" na plotru. Čistě pro osobní účely:). Didi právě naskladnila krásné washi pásky s Alexandřiným typickým "rukopisem". Těším se až mi přijdou šišky:).


Čeho se od podzimu nemůžu pustit jsou Distress Oxi inkousty. Těžce návyková záležitost. Jeden má pocit, že se z něj stává opravdový umělec:).


Odstíny Evergreen Bough, Stormy SkyWeathered Wood a litr Color Shine od Heidi Swapp. Nějaké ty flitříky od Buttons Galore a přání které vystihuje vánoční počasí u nás je na světě.


Moji aktuální dva favorité mezi odstíny  Distress Oxide jsou právě Evergreen Bough a pak ještě Fired Brick. To je tak krásná barva, přesně pro mě. To pochopí hlavně štírky :). Zkusila jsem s Distress Oxi i razítkovat, ač se všude píše, že to není to pravé ořechové. Ano, kresba není tak detailní jako s černým Archivalem, ale to byl trochu záměr. Ještě jsem na to měla trochu cáknout vodu a barevné otisky trochu rozpít. Zkusím to ještě :). Perličky na jmelí a zlatý embosovací prášek Gold Tinsel na nápis.


Co na těch vánočních přáních je tak zajímavého, že se toho letos nemůžu nabažit?!:)  Příště už ale také jiné téma, zkusím si propašovat inkousty i na stránky.

Těším se na příště!


3 komentáře:

  1. I když mě nikdy nenapadlo vyrábět vánoční přání v lednu, tak si říkám, proč ne ? Jsou krásné a budou se hodit !! A papíry od Renke jsou fakt na zarámování !! Přeji hodně kreativity , třebas na velikonoční přáníčka ! Šá

    OdpovědětVymazat
  2. Anička super nápad pripraviť si priania dopredu aspoň je potom menej stresu že nič nestíhame :-) a na tie distress oxi si ma dosť navnadila na stránkach to bude pecka 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, tvé počínání s distress oxi je velmi velmi nakažlivé 🤣 Já to prostě NUTNĚ budu muset taky vyzkoušet! 😁 Přáníčka jsou skvělá a ten pocit, co budeš mít v listopadu že srdce závidím 😁❤

    OdpovědětVymazat