středa 12. února 2020

INŠPIRÁCIA... EMBOSSOVANÉ EXPLODING BOXY

Dnes som si pre vás pripravila inšpiráciu v podobe svadobných embossovaných exploding boxov.


Tieto exploding boxy robím na svadby z perleťového papiera, vďaka ktorému vyzerajú veľmi elegantne. Chce to trošku viac točenia kľukou Big Shotu, ale výsledok stojí za to. Perleťový papier si narežem na štvorce podľa rozmerov krabičky, na vnútornú, vonkajšiu stranu a vrchnák, potom si raznicou vyseknem hladké kruhy a ozdobné kruhy. Všetky časti, okrem ozdobných kruhov prejdem v embossovacej kapse cez Big Shot. Najčastejšie používam tieto dve kapsy - Cherry Blossom a Delicate Flourishes. Potom jednotlivé časti nalepím obojstrannou páskou na krabičku. Na ozdobné kruhy nalepím embossované hladké kruhy a nalepím ich 3D štvorčekmi na spodok a na strany krabičky. Na kruhy na bokoch lepím lepenkové výrezy s vytlačenými nápismi - Na najkrajšie prekvapenia (detské prádlo na šnúre, detský kočík...), Na rozprávkové bývanie (domčeky), Na svadobnú cestu (glóbusy, balóny...), Na novomanželské maličkosti (svadobný pár). Podľa toho, čo si zákazník praje. Na spodnú časť prilepím stuhu, do ktorej sa zaviažu peniaze. Najčastejšie používam zlatú, striebornú a červenú. Jedna zo strán krabičky je určená na venovanie, ktoré vytlačím a nalepím. A teraz ponúkam pár ukážok.








Vrchnák krabičky zdobím len veľkou mašľou a perličkami, pripevním tam aj mená mladomanželov. 

Takýmto spôsobom robím aj krabičky k narodeniu dieťatka. Napr. pri tejto som použila svetlunko ružový papier a filigránové výrezy z lepenky - kočík, šaty a húpacieho koníka.




Krabičky sú v podstate jednoduché, ale pôsobia elegantne a som veľmi rada, že moji zákazníci si ich obľúbili a sú s každou spokojní. Mne samej sa embossovaný perleťový papier veľmi páči, tak som spravila aj pár svadobných prianí.

Základom na tieto priania sú vyrezané srdcia, ktoré som tiež embossovala cez kapsy - jednou je kapsa "padajúceho snehu", druhou je kapsa Butterfly Swirl. Srdcia sú hlavným prvkom na pohľadniciach, sú už len jemne dozdobené vystrihnutými lístkami, kúskom lepenkového výrezu srdiečok, ľanovou šnúrkou a malým kvietkom.






Prajem krásny deň!


3 komentáře:

  1. Danielko, tvé jemné, čisté a elegantní tvoření skutečně obdivuju. Krása!

    OdpovědětVymazat
  2. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    And making money with it is as easy as 1..2..3!

    Here's how it works...

    STEP 1. Tell the system what affiliate products the system will promote
    STEP 2. Add some PUSH button traffic (it ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products on it's own!

    Are you ready to make money ONLINE??

    Click here to launch the system

    OdpovědětVymazat