pátek 7. února 2020

INŠPIRÁCIA... LAYOUT HAPPY NEW YEAR

Prvý mesiac nového roka máme za sebou, ale mne sa to zdá ako keby sme ho privítali len pred pár dňami. Prečo to spomínam? Pretože dnes som tu s inšpiráciou na layout, ktorý je z nášho Silvestrovského večera. Ale ešte pred tým než vám ho ukážem tak sa vás spýtam ako ste na tom s tvorením v novom roku? Pokračujete ďalej v zabehnutých formátoch alebo ste zvolili zmenu?


Ja môžem za seba zatiaľ s istotou povedať, že ostávam pri veľkých 30´´stránkach, tento formát ma stále baví a neviem sa ho len tak zbaviť :) aj keď ich skladovanie nie je dvakrát úsporné čo sa rozmerov týka. A možno ste si všimli, že klasické PL už robím len sporadicky. Tu sa stále pohrávam s myšlienkou či nezvoliť nejakú zmenu - no uvidíme k čomu nakoniec dospejem :) ale vidím to asi skôr na rôzne mini albumy z väčších akcií a z tých menších klasické PL stránky (možno v menšom formáte).


Dosť bolo polemizovania, vrátime sa k oslavám Nového roka :-) ktoré sme si tento krát užili spolu s kamarátmi a bolo to super. Už dávno som sa tak nezabavila a toľko nenasmiala. A preto si to zaslúžilo samostatnú stránku. Vedela som, že chcem aby pôsobila tak ako ten večer - veselo a išla z nej dobrá nálada.


Pri hľadaní inšpirácie na Pintereste som natrafila na stránku od Anny Komenda a bolo rozhodnuté, niečo podobné chcem aj ja (samozrejme s menšími úpravami). Stránka je v podstate celkom jednoduchá a za hodinku som ju mala hotovú (tak sa mi to páči :-)  Chcela som viac fotiek, nakoniec som vybrala 4 naj a tie som si upravila na čierno-biele.


Pridala som číslice 2020, ktoré som vystrihla z papiera od Heidi Swapp, doplnila pár balónov a čo spravilo ten pravý silvestrovský efekt, je ohňostroj. Ten som vytvorila pomocou Gelato farbičiek a trošku rozmazala pomocou vody. Doplnila som enamelové hviezdičky, nápis Happy New Year a na záver zopár prskancov a tadááá stránka bola hotová.


Ja som z výsledkom spokojná. Jediné čo ma štve je fotenie finálneho výtvoru. V týchto zimných mesiacoch je to des a vždy ako naschvál je cez víkend hnusne, zamračene a hmla. Cez týždeň keď som v práci samozrejme svieti slnko :-) No nič, snáď to až také hrozné nie je a aj tak sa vám bude stránka páčiť. (Začínam uvažovať nad svetlami na fotenie, ak máte nejaký tip čo nezaberie polovicu bytu tak budem rada) Ako to riešite vy?



7 komentářů:

  1. Moc krasna stranka, Ivi! Ten ohňostroj je boží! A jsem ráda, že pokračujes s LO, neb ty to jdou skvěle. No, focení, co bych tak řekla 😂🙈 já osobně světla nemám a pořizovat nehodlám, zabírá to děsně mistae. Když už, tak by se mi libilo ring light, ale to je taky krava velka. U me to jakztakz zachranuje postprodukce, ta zima je nemilosrdna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinka diiki moc ❤️ nad ring Light som začala premyslat aj ja to mi príde ešte ako "najskladnejšia" varianta. Veru ta zima je na to svetlo peklo.

      Vymazat
  2. Ivi, úplně perfektní stránka! Ta kombinace výrazných barev a černobílých fotek je skvělá. No a ta barevná abeceda... ňuňuňu 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru diiki moc ❤️ takú kombináciu mam rada aspoň tie čierno biele fotky nerušia to naokolo 😊

      Vymazat
  3. Krásna stránka, úžasné farby :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160k men and women are losing weight with a simple and secret "liquids hack" to drop 2 lbs every night in their sleep.

    It's scientific and works on anybody.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Go grab a clear glass and fill it with water half the way

    2) And then use this weight loss HACK

    and be 2 lbs thinner the next day!

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní ❤️ tu malou barevnou abecedu asi nutně potřebuju, co to je zač? 🤣

    OdpovědětVymazat