středa 19. února 2020

INŠPIRÁCIA... ZIMNÁ ROZPRÁVKA

Ahojte, dneska som tu s inšpiráciou na jednoduchý "zamrznutý" layout plný snehových vločiek. Keďže tohtoročná zima pripomína skôr začínajúcu jar a tých studených zasnežených dní sme si veľmi neužili rozhodla som sa, že si tú zimnú atmosféru pripomeniem aspoň na papieri. 


Už dlhšie mi doma ležal papier s motívom vločiek a ten to celé odštartoval. Začala som vystrihovaním - zopár vločiek som si z neho vystrihla (sú to tie najväčšie vločky, ktoré som umiestnila okolo fotiek)


V pláne som mala, že celá stránka bude ladená do modra. Ako kontrast som nečakane zvolila bielu podkladovú štvrťku na ktorú som naniesla modré fľaky v rôznych odtieňoch.


Aby tých vločiek nebolo málo, prešla som si vyrezávacie šablóny, ktoré mám v zásobe a vybrala som z nich všetky tie vločkové. A postupne som začala vyrezávať. Použila som napr. tieto  a aj tieto od Marianne. Niektoré som nechala v bielom prevedení a tie modré sú vyrezané z papierov od Pinkfresh Studio z kolekcie DECEMBER DAYS.


Na záver som na oživenie doplnila zopár flitrov v šedej, striebornej a modrej farbe. Aby to všetko spolu pekne ladilo. A bolo hotovo.


Nič extra zložitého čo by potrebovalo ďalšie popisovanie. Snáď sa Vám bude stránka páčiť. Ja som rada, že som si tú zimnú atmosféru pripomenula aspoň takto na papieri. A teraz už môže prísť tá jar :).
Majte sa krásne.




7 komentářů:

  1. Ivi, krásná stránka! Přesně něco takového už si chci dlouho zkusit. Díky za inspiraci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička diiiki poď do toho nie je to nič zložité. Povedala by som ze je to so skupiny:za malo penez vela muziky :-)

      Vymazat
  2. skvelá stránka, veľmi pekne zladená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, parádně jsi to zasněžila! 😍 Krásné barvy a kombinace...

    OdpovědětVymazat
  4. Did you realize there is a 12 word sentence you can speak to your man... that will trigger intense feelings of love and impulsive attractiveness for you buried inside his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, worship and care for you with all his heart...

    ===> 12 Words Who Fuel A Man's Love Instinct

    This instinct is so built-in to a man's brain that it will make him work better than before to love and admire you.

    Matter-of-fact, triggering this dominant instinct is so essential to having the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will instantly find him open his mind and heart for you in such a way he never expressed before and he will recognize you as the only woman in the universe who has ever truly appealed to him.

    OdpovědětVymazat