pondělí 11. května 2020

INŠPIRÁCIA... DEAR DIARY

Vďaka papierom od Mintay Papers som sa opäť vrátila k vystrihovaniu. Majú krásne motívy a momentálne patria k mojim obľúbencom. Zatiaľ posledné, s ktorými som pracovala, sú papiere z kolekcie Dear Diary.


Opäť som z nich spravila priania, štvorcové, tento krát vo vintage štýle. Použila som vystrihnuté obrázky, výrezy z lepenky, prírodnú šnúrku, razítko s venovaním a veľa 3D štvorčekov

Základ priania aj podkladový papier som po okrajoch nafarbila tupovacím štetcom hnedou farbou, aby som im dodala vintage vzhľad. Potom som si na prianie poukladala rôzne vystrihnuté obrázky a keď som bola spokojná s rozložením, nalepila som ich pomocou 3D štvorčekov. Doplnila som ich len pár kúskami lepenkových výrezov a šnúrkou. Zatiaľ som spravila tri, a tie by som vám dnes rada ukázala.










Pre mňa sú to také romantické priania plné nostalgie. Kedysi som takýchto prianí robila veľa, a tak som sa vďaka týmto papierom po dlhom čase k tomuto štýlu vrátila. A robili sa mi dobre, tak sa budem tešiť, keď potešia adresátov :).

Prajem krásny deň


2 komentáře:

  1. Přesně vystihují moji dnešní náladu - knížky, kafe a vlaštovky! Jsou moc krásné Danielko, takové milé a "lehoučké", myslím, že Ti tento styl sedí. Jdu si něco vystříhnout...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, ja už strihám ďalšiu kolekciu, táto značka ma fakt baví :)

      Vymazat