pondělí 6. září 2021

CHALLENGE 09/2021

Už určitě netrpělivě vyhlížíte zadání nové challenge. Jaká to bude asi barva? Sedne vám nebo s ní budete bojovat?  Budete tvořit s radostí a chutí nebo to tentokrát bude jen pro účast?:) Tak schválně. 

Barva rzi, skořice nebo terakotyTerakota nebo také terra cotta je druh keramiky, má hnědooranžovou barvu a ve starověku se využívala k výrobě soch a sošek, cihel nebo střešní krytiny. Cihlová barva je výrazná, ale zároveň neutrální. Působí klidně i divoce, je víc zábavná než hnědá, ale ne tak bláznivá jako oranžová.

K této barvě nám nejlépe sedí heslo ...objevuj..., anglicky ...discover... Pojďte v září společně objevit právě tuto barvu.  Barva "Potter's clay" je v tuto chvíli "in" i mezi scrapbookovou komunitou, najdete i v aktuálních kolekcích spousty výrobců. Ať už jako barvu hlavní nebo doplňkovou. Tak držíme palce a hurá na věc!




"POTTER'S CLAY - PANTONE 18 - 1340"

"OBJEVUJ..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 18 - 1340 - POTTER'S CLAY" "OBJEVUJ..."Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pondělí 27. září 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 09/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou zářijové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

TEREZKA

ANIČKA





Žádné komentáře:

Okomentovat