čtvrtek 2. prosince 2021

CHALLENGE 12/2021

Otáčíme poslední list letošní barevné knihy nápadů a inspirací. Barevný odstín, který jsem vám nechali na závěr má teď obloha nad našimi hlavami. Obloha, ze které se sype sníh. Šedá v odstínu Sharkskin je spíše studenější barva, ale spárovatelná je téměř s jakýmikoliv jinými barvami. Ať už jasnými nebo tlumenými. Přívlastky, kterými je tento odstín definován jsou "spolehlivá" a "současná". Vidíte to tam také?:) My jí přidáme ještě "kouzelná". Kouzlo je heslem pro měsíc prosinec, trochu té kouzelné atmosféry Vánoc určitě každý zažíváme a je to malý zázrak, že se nám podařilo vytvořit 11 výzev na neobvyklé barevné odstíny. Bilancovat budeme až v lednu, teď je čas vychutnat si výzvu poslední. Pojďte si s námi vykouzlit svůj malý šedavý papírový zázrak...a podělte se s námi o něj. Předem moc děkujeme a těšíme se !!!




"SHARK SKIN - PANTONE 17 - 3914"

"KOUZLO..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 17 - 3914 - SHARK SKIN" "KOUZLO..."Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 26. prosince 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 12/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou prosincové inspirace od našeho design teamu:

TEREZKA

IVKA

DANIELKA

ANIČKA



2 komentáře:

  1. Tak nějak jsem v podobnou barvu doufala. Další super výzva! To nám ten rok zase nějak utekl, což? :'(
    Martina S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vidět, že jedeme na stejné vlně Marti:). A máš pravdu, utekl jak voda. Užij si tu krasnou barvu a těšíme se na příspěvek!

      Vymazat