čtvrtek 23. prosince 2021

VÁNOCE PODLE... DIDI

Moje "šéfová" Anička (:D) mi dala za úkol napsat pár vřelých vánočních slov takhle k závěru roku. A poslouchat se musí, tudíž si to teď budete muset přečíst :-)


V první řadě bych vám všem chtěla popřát krásné a hlavně pohodové vánoční svátky a všechno nejlepší do nového roku. Sama věřím, že už bude lepší, než ty dva předchozí. Musí!


V Pretty Papers jsme si s Pavlou letos užily vánočního tvoření opravdu dosyta. Chystaly jsme zboží na vánoční jarmarky a celý podzim se tak nesl v polovánočním duchu. A víte co je nejlepší? Že u nás budou Vánoce pokračovat celý příští rok, protože ty další tady budou už za chvíli, a chceme být opravdu dobře připravené :-)))

Vyřádily jsme se u dárkového balení mini čokoládek Merci a bavilo nás neustále vymýšlet nové a nové varianty.






Nezůstaly jsme ale jen u Merci, protože ta úplně nejlepší čokoláda je Toffifee! Kdo je taky tak miluje?


No a Lindt krabičky jsme měly nacvičené už z léta (chystaly jsme je pro vás a vaše paní učitelky), takže jsme jen nahodily zimní barvy a ozdoby a udělaly manufakturku :-) 



To jsme ale ještě nevěděly, že pravá manufaktura nás teprve čeká :-))) Milá zakázka pro jednu brněnskou firmu...


Na podzim jsme měly připravené horké nápoje v roztomilém podzimním kabátku, které u vás měly takový úspěch, že jsme připravily i jejich vánoční verzi. Nás tohle tvoření tak moc baví a ještě víc nás baví potkávat se s vámi a vidět, že se vám naše výrobky líbí :-)



Stihly jsme letos vyrobit taky spoustu vánočních přání, hodně z nich jsme nestačily ani vyfotit. Opravdu máme radost, že máte o ručně vyrobená přáníčka zájem, že dělají radost vašim blízkým (nebo vystavená na poličce přímo vám, haha, přiznejte se! :D)




Ještě jednou vám všem přejeme krásné Vánoce a moc děkujeme za vaši neskutečnou podporu, jste úžasné!!!









Žádné komentáře:

Okomentovat