pátek 20. října 2017

PROJECT LIFE S IVANOU... JUŽNÉ ČECHY (časť 4)

Kto nemá rád červenú tomu sa asi dnešný príspevok nebude veľmi páčiť. Dneska bude totiž červená v hlavnej úlohe. Čo myslíte, kam to bude??? V 4. časti seriálu sa presunieme zase kúsok ďalej a pôjdeme na zámok, ktorý je na vode. Ak ste tipovali zámok Červená Lhota tak ste tipovali správne.


Vybrať tie naj fotky (pokiaľ ich máte veľa) je vždy to najťažšie a najzdĺhavejšie z celého procesu. Niekedy by som prijala keby tie fotky za mňa niekto vybral, upravil ich, vytlačil a ja som ich už len lepila :-) Ale aj to patrí k tvorivej činnosti, takže som poctivo vyberala.


Na "veľkú" stránku som vybrala hneď 3 fotky. Celú som ju ladila do červena. Siahla som do starších zásob a vybrala všetko červnené čo som našla.


Visačka, pár štítkov, po dlhej dobe som použila aj washi pásku a stránka bola hotová. To by bola len prvá polovica práce. Druhá stránka je opäť štandarná s kapsami.


Aby stránky spolu pekne ladili, použila som rovnaké papiere aj na protiľahlej strane. A keďže som mala fotiek naozaj dosť, prišlo aj na odklápaciu kapsu.



Stromčeky a kvetinky som povystrihovala so vzorovaného papiera. A Timova abeceda mi snáď nechýba na žiadnej stránke (tým, že je čierno-biela hodí sa všade).


Ďalšie dve stránky máme za sebou. Čo poviete na tú červenú??? Nepatrí síce medzi moje TOP farby, ale tu sa mi hodila a s výsledkom som celkom spokojná. Budem sa tešiť zase nabudúce.


4 komentáře:

  1. Dalsia krasna dvojstrana 😊
    Cervena sa velmi nepouziva, co? A je to skoda, toto je skvely priklad, ze jej to na strankach slusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani presne tak červenú veľmi často nevídať. Ja som sa jej tiez trosku bála,ale nakoniec to nie je až taký strašiak :-)

      Vymazat
  2. Červená je k Červené Lhotě jasná volba a povedlo se ti to skvěle ! Stránka je nádherná a kolik se ti tam vešlo fotek a parádně to ladí. A Pl samozřejmě taky, prostě pecka dvoustrana :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dakujem Market :-) tento menší formát ma fakt baví. Ono sa to nezdá ale vo finále sa tam toho vleze dost :-)

      Vymazat