středa 21. srpna 2013

Challenge podle Vonver

Zbývá ještě týden do konce naší challenge "Úlovky z cest". Přesné zadání najdete zde. Jak jsem již psala, téma vymyslela Vonver a musela se tedy také obětovat a vytvořit stránku na ukázku - abychom jako viděli, o čem je řeč :-) 

Myslím, že i kdybych Verču neprozradila, odhalili byste ji podle barev :-) Jen té modré a zelené dala trochu letní šmrnc... Objednala si u mě nádhernou sadu HERE & NOW od Echo Park a ta zřejmě udala směr. Ta sada je na první pohled trochu divoká, ale dá se to zkombinovat i do více než přijatelné formy :-) 

Váhala jsem nad ní, ale už jsem ji zařadila do své sbírky. Na Project Life se mi hodí i hodně barevné a vzorované papíry, protože jimi vždycky zdobím jen malou plochu. A je to pak takové veselejší, když na té stránce něco září...


Takhle si Verča poradila s podmínkou - bylo potřeba vyrobit vlastní chrastidlo. Už víte, že příště musíte sbírat hlavně placaté mušličky! Okénka jsou vyrobená z plastových obalů od svorek.


Detail na handmade sluníčko - dárek od jedné  scrap-kamarádky.


Svorka ve tvaru foťáčku je od Primy. Kdo nemá, nemusí zoufat - kdo jede na kurz do Liberce, najde ji v balíčku, kdo nejede, najde je v e-shopu. Znovu naskladněny budou začátkem září.


A poslední detail - podklad je ozdobený bordurovou raznicí a moc hezky "odrbaný" :-) Takové hezké a jednoduché, všeříkající slovo to v angličtině je - "distressed". Ale česky se mi ještě za 3 roky nepodařilo najít vhodný překlad - máte nějaký nápad? Společensky použitelný? "Odrbaný" se prostě dá použít je v uvozovkách :-)
 

Díky že jste nakoukli a budu se těšit na vaše projekty - do konce zbývá posledních pár dní!!!

4 komentáře:

  1. Super stránka! Svou stránku už mám hotovou, jen čekám, až bude lepší počasí, abych ji mohla vyfotit a poslat ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná stránka, šikovné chrastidlo!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký nápad a od Vonver nádherná stránka - ostatně ona ani jiné než krásné neumí :-))))

    Možná se poscrapím a ještě se n ato vrhnu !! :-))

    OdpovědětVymazat