pondělí 19. ledna 2015

Inspirace... Jeansová krabička

Také se vám čas od času stane, že dostanete dárek, který je zabalen do hezké krabičky a vy tak trochu váháte, jestli tu šikovnou krabičku vyhodit? I já jsem jeden takový dárek na Vánoce dostala a krabičku jsem... nevyhodila. Většinou obaly od dárků nemilosrdně likviduju, ale tahle krabička měla moc pěkné otvírání a byla celkem bytelná. Rozhodla jsem se z ní vyrobit malou schránku na poklady a dát ji kamarádce jako dárek.


Budeme potřebovat:

Krabičku si pečlivě změřte a celou oblepte zvolenou scrapbookovou čtvrtkou. Na lepení použijte nejlépe oboustrannou lepicí pásku, papír se vám tak nebude kroutit. Práce s páskou je navíc velmi pohodlná.

Zlatou akrylovou barvu zřeďte pár kapkami vody a krabičku pomocí štětce jemně postříkejte. Nechte volně zaschnout (nevysušujte horkovzdušnou pistolí, krabička by se vám mohla zkroutit). Mezitím si z hladké bílé čtvrtky na Big Shotu vyřežte pomocí šablony motiv rámečku.


Po zaschnutí zlaté barvy nalepte doprostřed  krabičky rámeček z papíru (šikovné je lepidlo s tenkou špičkou, výřezy z šablon jsou velmi jemné a lepidlo tak nevyteče zpod výřezu). V místě, kam budete chtít umístit dekoraci z kytiček, si pomocí tavné pistole přilepte pár vláken sisalu. Na krabičku postupně tavnou pistolí přilepte kytičky (lepte od největších po nejmenší), lístečky, kovové dekorace a mašličku. Doplňte několika korálky a flitry - perfektně je udrží lepidlo glossy accents. Na závěr přidejte libovolný nápis vytvořený ze samolepicích písmenek.

Pár detailů:



Moje krabička bude dárkem pro kamarádku, proto jsem ve stejném stylu vyrobila i přáníčko.



Přeji radostné tvoření!

4 komentáře:

  1. super! to zdobenie je veľmi pekné, páčia sa mi tie detaily v podobe perličiek a prskancov :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná krabička, díky za inspiraci. Dokonale ladící přání...kamarádka bude mít jistě radost.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty bláho, krása! Krásný papír a já mám moc ráda kytičky...

    OdpovědětVymazat