pátek 30. ledna 2015

Project Life... Zimní inspirace od Simple Stories

Kromě přáníček mě v loňském roce úplně pohltil Project Life. A tak se snažím být i v tomto scrapbookovém odvětví:
  • kreativní - to mi snad i celkem jde,
  • aktuální - tady mám své rezervy,
  • spořivá - to znamená neutrácet příliš mnoho peněz za kartičky, které si mohu vyrobit z scrapbookových papírů sama doma. Což se mi daří přesně do té chvíle, než se objeví nová kolekce od Simple Stories. Pak jdou moje předsevzetí stranou a můj bankovní účet prožije nárazovou zeštíhlovací kúru. Bohužel bez jojo efektu :-)

Stejně tak tomu letos bylo s jejich zimní kolekcí Snow Fun. Parádní zimní motivy a do toho jako podklad "vintage" dřevo, a to já opravdu můžu. Jen sníh tady v Čechách pořád ne a ne napadnout, a tak kartičky i samolepky ležely dost dlouho ladem. Až jsme se den před Silvestrem sněhové nadílky konečně dočkali a moje PL srdce zaplesalo. Okamžitě jsem vytáhla přítele a foťák na procházku a společně s fotkami z bruslení vznikla ze závěrečných dnů v roce skvěle vyladěná stránka do našeho alba. No, posuďte sami, Simple Stories zase válí.


Texty jsem se neodvážila psát rukou, takže jsem chvilku pátrala a našla parádní zimní font "Can't write quickly in winter" - je dokonce i v češtině :-) Ten jsem použíla jak na titulku, tak na journaling. 



Z papíru se "svetříkovým" vzorem jsem na Big Shotu vykrojila pár malých hvězdiček. Pokud nemáte šablonu, můžete použít třeba tuto raznici. Hvězdičkami jsem ozdobila fotku, aby motivy na stránce pěkně navazovaly. K tomu jsem na ozdobu přidala pár samolepek (z téže kolekce od Simple Stories) a na ně nějaké ty perličky, které dodaly stránce trochu lesku.


Dlouho jsem přemýšlela, co s poslední kapsičkou. Nakonec jsem se rozhodla, že není třeba mít za každou cenu všude fotky a zvolila jsem kartičku s nápisem.


Tohle je moje zimní inspirace pro váš Project Life.

Tak ať je i váš "lajf" jeden velký projekt!
 

7 komentářů:

  1. Dianka, tá stránka je super, moc moc vydarená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné, od celku do detailu! ta kolekce se opravdu povedla, mám ji celou a moc se na ni těším, až jí zpracuji. Nemáte někdy chuť se naopak nechat inspirovat scrap - materiálem v "užitném" designu? Jako třeba, jestli si nenalepit na brusle zelené srdíčko nebo neuplést svetr v barvách Simple Stories?:) Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, chvilku jsem se snažila přesvědčit přítele, aby si vzal jinou bundu a lépe mi ladil :-) Ale jinak si zatím většinou vystačím s filtry v PS, protože já a šití a pletení se moc nekamarádíme - ostatně, můžete si počíst tady: http://dianamajerova.cz/index.php/blog/148-sici-stroj

      Vymazat
  3. Moc pěkná stránka * Děkuji za inspiraci na font

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně sladěná stranka, moc se mi líbí barevnost, ty čtvrtky nemají chybu.

    OdpovědětVymazat
  5. Super PL stránka! Jako vždy! :oD

    OdpovědětVymazat