pondělí 4. dubna 2016

CHALLENGE 04/2016

Tak jsme se dočkaly a jaro je opravdu tady. Než to ale bude na plavky a k vodě, chvilku to ještě potrvá. A protože my už čekat nechceme, zapojily jsme vodu alespoň naší další výzvy. Takže nažhavte štětce a seberte dětem vodovky, protože téhle challenge se prostě musíte zúčastnit...


TÉMA: Vodovková mánie

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt, ve kterém budou hrát hlavní roli vodovky (nebo jiné barvy na bázi vody, tedy i distress inkousty), vodovková část musí tvořit minimálně 50 % projektu anebo být jeho jasnou dominantou (vybarvené razítko krčící se v rohu přáníčka se nepočítá, my chceme víc :-D)
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 2 projekty.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 26. dubna 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 04/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
A ještě jedna NOVINKA: Aprílovým kolem počínaje budeme zvlášť oceňovat 30" stránky a zvlášť přáníčka. Vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii, a to už je hozená rukavice! :-)

My vás samozřejmě nenecháme ve štychu, ačkoliv pro některé členky design teamu byly vodovky vyloženě challenge! Tipnete si, které trpěly nejvíc? :-)


JÍŤA


DANIELKA



ILONKA



DIANKA




TEREZKA




Těšíme se na vaše vodovkové projekty! :-)

8 komentářů:

  1. Tak to by mě fakt zajímalo kdo trpěl nejvíc, protože to máte holky všechny naprosto dokonalé. Verča S.

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k paradni novince, zrovna v posledni challenge jsem si rikala, ze to proste nejde vybirat ze stranek a pranicek, kazde ma svoje specifika a ja treba vzdycky spis kouknu, jake jsou stranky nez pranicka, kterym nerozumim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky tleskám 2 kategoriím. A vodovky u mě dobrý. :)

      Vymazat
    2. Taky jsem ráda za dvě kategorie - protože i když tvořím raději přáníčka, víc se mi líbí stránky :-D a pak mám teda veliké dilema (Verča S.)

      Vymazat
  3. Nádherné ukázky a novinka je skvělá holky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné zadání! Taky nepoznám, kdo s akvarelem bojoval, všechny projekty jsou moc pěkné ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná přáníčka i stránky do alba. Těším se na tvorbu.

    OdpovědětVymazat