čtvrtek 7. dubna 2016

INSPIRACE... Layout z kolekce Cedar Lane

Cedar Lane je podle mě snad jedna z nejpovedenějších podzimních kolekcí za poslední rok. Když si však odmyslím pár vysloveně podzimních motivů, její barvy a vzory jsou natolik jemné a univerzální, že se dají zcela jistě použít i po zbytek roku. Já jsem po této kolekci sáhla, když jsem lepila layout s fotkou z jedné z našich únorových procházek, kdy po sněhu stejně nebylo ani památky.


Podkladová čtvrtka je pro tentokrát opět od UHK Gallery. Nanesla jsem na ni bílou i zlatou embossovací pastu a přestříkla ji spreji a černou tuší.
Pod fotku jsem dohromady seskládala a secvakla nařezené obdélníky papíru (čtvrtky: Arrow Avenue, 5th Avenue, Walnut Street) a přidala i kus obyčejné černé niti.


Zdobila jsem washi páskou, výseky a pěnovým thickersovým nápisem. Velká část doplňků je zdobena jemnými glitry nebo fólií, takže kdo je na zlatou, určitě si přijde na své...


Kolem fotky jsem s pomocí Glossy Accents nalepila několik zlatých slídových vloček od Finnabair a pár motivů z embossovací pasty pro kontrast obtáhla černým fixem.



Úplně nakonec na doladění ještě několik enamelek.


Přeji zábavné tvoření! A těším se na další krásná dílka, která nám průběžně vkládáte do pinterestové galerie!

5 komentářů:

  1. Krásná, Jíťo! Cedar Lane je super, zamilovala jsem se do ní ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko je to opět nádhera !! Po každém prohlédnutí tvých stránek, mám obrovskou chuť jít zase nějako nalepit :-)

    OdpovědětVymazat