pátek 1. dubna 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU... 5. a 6. týden

Uběhl nějaký čas a jsem tu zase se svým PL. Pauza byla tentokrát veliká, neb letošní chřipka je velice úmorná a sklátila půl rodiny, včetně mě. Takže jsem se dostala do starých kolejí a zase nabrala skluz. Navíc mám nějakou tvůrčí krizi či co. A když si to tak zpětně promítnu, mívám jí touto dobou každý rok. Že by to nějak souviselo s jarní únavou, posunem času - nevím, jen doufám, že to brzy přejde a zase chytnu papírovou slinu :-)



Tentokrát mám nalepené první dva týdny února. Zrovna byl nový čínský rok a tento je ve znamení ohnivé opice :-) Bude to prý rok plný otřesů a kotrmelců, ale v celku by měl být optimistický a progresivní. Uvidíme :-)


Na kartičky k těmto dvěma týdnům jsem použila krásné papíry ze sady Královna sněhu od Galerie papieru, které jsem si pořídila na podzimním libereckém kurzu. Byla přeci jen ještě zima, tak se báječně hodily :-)


Píšu tu o zimě a na úvodní kartičce mám rozkvetlé kočičky :-)))) No zima byla plná paradoxů :-) Občas se mi fotka tak líbí, že si trochu pohraju v PicMonkey a udělám úvodní přímo z ní.


Na celou dvoustranu jsem použila písmena ze samolepícího strukturovaného papíru vyřezaná na plotru. A jako podklad pod žurnalingové kartičky, jsem dala už dlouho schované kraftové cedulky ze sady DIY od Simple Stories.


A vlastně jedinou ozdobou jsou jutové samolepky ze stejné sady.


Samozřejmostí v obou týdnech je velká koláž příznačná pro SMS PL :-)


Tuhle kartičku jsem lepila a smála se u toho jak blázen :-) Ve školce už jim přišla zima dlouhá, tak si prostě udělali plážový den. A děti to vzaly velmi zodpovědně - do školky přinesly všechny možné plavací pomůcky, krém s faktorem 30!, drobné na koktejly, sluneční brýle i  šnorchly, osušky, čepice i klobouky.  K obědu se podával párek v rohlíku, na svačinu ovoce - no užily si to na maximum.  Když jsem tam pro Áju přišla, všichni vypadaly, jako by byly opravdu opálení a vykoupaní, jeden chlapeček se zrovna "potápěl" pro mušle a statečně zadržoval dech - na koberci :-))))




Jak už někteří víte, miluju Jeleny :-) Mám jich už takové malé stádečko. A nedávno přibyl další :-) Tak jsem si ho samozřejmě musela vyfotit do svého PL, protože to je událost měsíce :-)

A jak jste na tom vy?? Daří se vám zatím držet krok s časem? Co tvůrčí jarní krize - trpíte jí také někdo ??
Jsem zvědavá na vaše postřehy a těším se zase někdy -. na lepenou !

4 komentáře:

  1. bozi, Market!!! zrovna vcera jsem mela takovou PL nechut ... otevrela jsem pocitac, podivala se do eshopu na vsechny ty krasne materialy a vecicky a covece, hned me chytla slina a musela jsem jit tvorit :D doporucuji!

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, Markét, tomu říkáš krize? No nevím, nevím ... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to parádní a letní party musela být super. Taky bych se smála.

    OdpovědětVymazat
  4. Markét suprové a ten jelen nemá chybu. Mohla bys nám zvědavcům vyfotit cele stadecko :-)

    OdpovědětVymazat