úterý 24. května 2016

INSPIRACE... SVATEBNÍ S PRIMA MARKETING

Papiere od Prima Marketing boli vždy mojou srdcovkou. Samozrejme, že mám rada všetky papiere na scrapbooking, ale tie od Prima som vždy vnímala ako "crème de la crème" medzi papiermi. Preto mi novinky u Pretty Papers - obzvlášť kolekcia Tales of You and Me - hneď padli do oka. Krásne romantické motívy vo vintage štýle a k tomu ladené do mojich obľúbených farieb - hnedá, béžová, ružová. A musím povedať, že naživo nesklamali, práve naopak - sú ešte krajšie.


Vytvorila som z nich niekoľko svadobných prianí, keďže svadobná sezóna sa už naplno rozbieha. Papiere som kombinovala s čipkou, lepenkovými chipboardami, perličkami a papierovými kvetmi (na svadobné priania používam najradšej biele, obzvlášť keď je podkladový papier trochu farebnejší, celé prianie zjemnia a dodajú mu slávnostnú, svadobnú atmosféru).

Prvé dve priania som vytvorila z papiera Belles Mélodies, so svadobnými lepenkovými výsekmi od Wycinanka, bielou čipkou, bielymi tekutými perličkami a bielymi kvietkami Sweetheart, Magnolias a ružami:





Ďalšie prianie je z papiera Jardin de Fleurs a kartičky z papiera Contes de Toi et Moi:



 Z papiera Notre Jardin Secret som spravila prianie, kde som použila živicový rámik, kartónové chipboardy, svetloružové papierové ruže a bielu čipku:



Posledné dve priania sú jednoduchšie. Použila som papier Jardin de Fleurs, lepenkové rámiky, lepenkové chipboardy, opäť biele kvietky a perličky a čipku:





Nechajte sa inšpirovať a pochváľte sa na našej Pinterestovej nástenke :)

Prajem krásny deň


2 komentáře: