středa 3. května 2017

CHALLENGE 05/2017

A tohle byste nečekaly! Zatímco venku to kvete a pučí, my jsme si říkaly, že by bylo ale hrozně nenápadité připravit pro vás nějakou květinovou challenge. Naopak, barvičky budete muset nechat v šuplíku a zkusit to s pěkně redukovanou paletkou. O to větší "challenge" to ale bude a radost z toho, že jste ji zvládly, bude k nezaplacení. Tedy až do té chvíle, kdy vyhrajete poukázku na nákup... :-)


TÉMA:  Velký Gatsby aneb černo-zlatá elegance


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku - která bude laděna do zlaté a černé barvy - tzn. tyto barvy by měly na projektu znatelně dominovat
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 30. května 2017 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 05/2017. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • KATEGORIE: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

A tady už je inspirace od našich designerek. Přesvědčíme Vás, že tahle barevná kombinace nesluší jen kondolencím... ;-)


TEREZKA




IVKA



DANIELKA



ILONKA



JÍŤA


A my už se těšíme na Vaše elegantní projekty! :-)

1 komentář: