středa 10. května 2017

INSPIRACE... RAZÍTKOVANÝ LAYOUT

Při brouzdání po Pinterestu  jsem si poslední dobou uložila pár projektů, které i z mála dokáží vykouzlit úžasná dílka. Při frekvenci, se kterou se dnes na trh chrlí další a další nádherné kolekce si všichni Ti, kteří dokáží zachovat chladnou hlavu a odolávat, zaslouží můj obdiv.
Já už jsem se smířila s tím, že svoje scrapbookové zásoby do konce života nemám šanci spotřebovat a postupně i kousky, o kterých jsem si to ještě před pár lety absolutně nedokázala představit, dnes s lehkým srdcem dávám na hraní své čtyřleté dceři... 

Tentokrát jsem si pro Vás připravila layout, kde je použito opravdu jen pár pomůcek. Navíc těch, které má povětšinou doma i každá scrapzačátečnice.


Postačí nám:
razítko  s jednoduchým motivem vhodným k vybarvování
černý voděodolný inkoust
embossovací prášek + horkovzdušná pistole
oblíbené nůžky
bílá čtvrtka na podklad + 1 list akvarelového papíru
vodní nebo jen obyčejný štětec
akvarelové barvy, vodovky nebo akvarelové pastelky
kamínky, perličky nebo enamelky na ozdobu


Na bílou čtvrtku jsem zlatým práškem embossovala několik motivů květů. Stejné razítko jsem obtiskla ještě černým inkoustem a podklad doladila barevnými cákanci.


Stejné razítko jsem několikrát otiskla černým inkoustem i na akvarelovou čtvrtku. Motiv jsem vybarvila a vystřihla.


A tady již hotový zkompletovaný layout. Fotku jsem podlepila barevnou čtvrtkou a přidala vybarvené květy, které jsou pro zvýraznění podlepeny 3D pěnovou páskou. Na závěr jsem přidala už jen titulku a několik enamelek.


Pár detailů vybarvených kvítků...



Nejlepší je, že layout nezabere příliš místa ani v PL albu a snadno se dá barevně sladit s kartičkami ve vedlejší kapse. V jednoduchosti je krása!

Pěkný den Vám všem!

5 komentářů: