čtvrtek 25. května 2017

ZAUJALO NÁS... ÚLOVKY Z PINTERESTU

Venku už to čas od času vypadá, že je opravdu jaro a první teplé dny lákají k výletům. I přesto si nacházíte čas tvořit a taky se nám se svými výtvory pochlubit ať už v klasické měsíční challenge nebo třeba právě na Pinterestu. A my si čas od času zvolíme jednu, která ponese to těžké břímě a bude muset odměňovat. Můžu vám prozradit, že "Zaujalo nás" není u nás v design teamu vůbec oblíbená rubrika. Ne proto, že bychom neradi rozdávaly dárky, ale proto, že je nesmírně těžké vybírat z tolika originálních projektů. Ostatně, pojďme se spolu podívat, jakou krásu jste nám připravily tentokrát:


Pinterestová nástěnka slouží ke sdílení vašich jedinečných projektů inspirovaných návody na našem blogu nebo vyrobených z materiálů zakoupených v našem e-shopu www.prettypapers.cz. Pokud chcete na nástěnku přidat fotku, je potřeba nás kontaktovat a požádat o pozvánku. Buď přímo zprávou na Pinterestu, nebo e-mailem na info@prettypapers.czZ nahraných pinů čas od času vybereme ty nej a odměníme je slevou na nákup u Pretty Papers v hodnotě 100 Kč.

Dnešní várku měla na starost Dianka:


Když jsem na Pinterestové nástěnce prázninový projekt se shakerem, bylo o první vítězce jasno:


Nakonec ode mě ale nakonec Maruška M. dostane palec nahoru za vílí a princeznovské přáníčko. Kdybych byla malá holčička, zamilovala bych se do nich a chtěla bych je nosit všude s sebou v malé kabelčičce (maminky malých holčiček jistě mají podobné zkušenosti). Ale řekněte samy, nejsou vážně pohádkové?!


Jak je někde "clean&simple", tak bystřím. Budu se opakovat, tohle prostě těžko zvládám. A oceňuji každého, kdo zvládne zastavit své tvoření u pár ozdůbek a nepoužije žádný podkladový papír!
Proto vybírám Martinu P., které se přáníčkem k narozeninám povedlo popřít všechny moje osobní scrapové zákony :-) Je prostě "clean", "simple" a moc krásné!


A takovým kontrastem k předchozím přáníčkům bude vintage romantika, nad kterou jsem se musela zastavit a málem jsem si ukroutila krk, jak jsem se snažila kuchařku od Jitky Š. prozkoumat do posledního detailu. Tohle je styl mně vlastní a tady se cítím doma. A věřím, že z téhle kuchařky se stane jednou rodinný klenot předávaný z generace na generaci, a to nejen díky obsahu! :-)


Všem oceněným gratuluji!
O svou výhru se můžete přihlásit ve své další objednávce tak, že do poznámky napíšete "PINTEREST 05/2017". A děkujeme i všem ostatním za krásné příspěvky, které přibývají na naši Pinterestovou  nástěnku. Věřte, že vybrat jen tři z Vás je vážně dřina.

Tvořte dál a inspirujme se navzájem!

5 komentářů:

  1. A ještě také gratuluji ostatním výherkyním!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den, děkuju Dianko za krásný komentář k receptáři, už mě dlouho nikdo takhle hezký nepochválil. Děkuju za výběr dalších mých výrobků v souhrnu. Mám jich tam několik a nesmírně si toho vážím. A do třetice děkuju za výhru, určitě ji ráda využiju. Jitka š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že Vás to potěšilo. Ta práce je opravdu precizní! Jen tak dál :-) Gratuluji ještě jednou!

      Vymazat