pátek 17. listopadu 2017

PROJECT LIFE S IVANOU... JUŽNÉ ČECHY (časť 5)

Áno opäť som tu s ďalšou časťou seriálu po Južných Čechách. Baví Vás ešte tento seriál, alebo už by ste privítali aj nejaké iné PL stránky odo mňa??? Mám totiž ešte pár častí nachystaných. Snažím sa aby každá dvojstrana bola trochu iná aj keď rovnaké rozloženie (kapsové stránky) veľa možností nedáva, ale snáď Vám to nevadí. V tejto piatej časti sa pôjdeme pozrieť do Třebone, mesta rybníkov.


Zase padla voľba na biely podklad. Pracuje sa s Ním najlepšie. Všetko k nemu ladí :) Doplnkové papiere sú zo staršej kolekcie od Pebbles.


Na stránke som chcela použiť viac fotiek preto som zvolila koláž. Tú som následné podlepila rôznymi kúskami farebných papierov. Na zdobenie som použila kvetinky a listy, ktoré som vystrihla z jedného z papierov.


Celá stránka vyzerá takto. Keď na ňu teraz pozerám tak je v podstate celá zo zbytkov. Niekedy naozaj toho netreba veľa.


Kapsová stránka má rovnaké rozloženie ako všetky ostatné doteraz. (Iné totiž nemám :), ale rozmýšľam či nedokúpim).


Zdobenie je rovnaké ako na veľkej stránke.


Taktiež sa opakujú aj štvorcové fotky.
A takto vyzerajú obidve stránky spolu. V ďalšej časti bude dvojitá dávka inšpirácie, stránky budú 4. Tešíte sa??? Lebo ja áno. 

Krásne jesenné dni Vám želám.

5 komentářů:

  1. Ivi, tu stránku už jsem obdivovala na Instagramu. Koláž je parádní a stránka je krásně decentně zdobená. S protějšími kapsami je skvěla propojená stejnými papíry. Moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivko obě stránky jsou nádherné ! Krásně ti to barevně ladí a ten bílý základ dává všemu parádně vyniknout. Je to radost si to pořád dokola prohlížet :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujeem Markét :) no ja ten biely základ využívam dosť často :) je to pre mňa taká ľahšia cesta ako farebný základ ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, konečne mám trochu času dočítať ;) a tak tu objavujem Tvoje ďalšie krásne stránky! Krásne zladené, kvietky - ach! - fakt sa mi páči ten doodlingový lem - musím sa k tomu niekedy odhodlať. ;)

    OdpovědětVymazat