pondělí 19. března 2018

CHALLENGE INŠPIRÁCIA... LAYOUT "SELFIE"

Často sa mi stane, že challenge, ktorú vyhlásime na blogu, je výzvou aj pre mňa. Je to tak aj tento mesiac, prvok fringe som použila úplne prvý krát v živote na prianí, ktoré som vytvorila ako inšpiráciu pre marcovú challenge. A keď som videla všetky krásne výtvory ostatných dievčat z teamu, chcela som to skúsiť ešte raz:


Tak som po dlhom čase vytvorila nový layout. Vybrala som si fotku z decembra, keď sa moja Ali dostala k tatovmu fotoaparátu a asi hodinu fotila všetko doma a aj samú seba. K tomu som si vybrala biely podkladový papier a kolekciu od Simple Stories Beautiful - sadu papierov a nálepky. A potom som už len prikladala a strihala:




Třásničky boli najväčší oriešok, chcela som ich dať na layout viac, ale napokon som sa uspokojila s menšími, povedala som si, že nemusím mať hneď na druhý pokus veľké oči a takto to stačí. Doplnila som nálepky a veľký nápis penovými písmenkami:


Vysekla som si ešte malé kolieska, ktoré som polepila okolo nápisu a orámovala čiernou fixkou, na hornú časť som pridala pásik papiera, na ktorý som napísala kedy sa Ali takto fotila, a pár nálepiek:


A hotovo. Keď som ho začala robiť, mala som úplne inú predstavu, ale toto sa mi stáva bežne - nejako ten layout chcem spraviť a skončím úplne inak:


Teším sa už na vaše príspevky do challenge a prajem krásny deň!


4 komentáře: