pondělí 26. března 2018

DIY VIDEOTUTORIÁL... VELIKONOČNÍ CHRASTIDLO

Tento týden pro vás máme připravenou velikonoční smršť! Snad s námi stihnete alespoň polovinu těchto úžasných projektů vytvořit :-)


Při naskladňování novinek od My Favorite Things jsem si i já udělala svou hromádku a nechyběly na ní vyřezávací šablonky na balónkové shakery - už jsem se viděla, jak dělám úžasná narozeninová přání. A pak jsem přemýšlela, co budeme dělat na našem velikonočním kurzu a rozhodla jsem se udělat z balónků vajíčka. Inspirovalo mě i jedno přání ze stránek MFT, kde je obrázek podobného shakeru, jen s jinými razítky.



A protože ženy na kurzu byly z přání nadšené, řekla jsem si, že se o ně podělím i s vámi. Postup jsem pro vás natočila na video. Pro slabé povahy musím raději předem podotknout, že video obsahuje drastické záběry! (Né, to ucho jsem mu neukousla já!) Mám na mysli především umělecké duše, které bude až fyzicky bolet každý můj tah štětcem!

Jak už to tak chodí, průšvihy se vždy dějí v ten nejmíň vhodný čas :-) A já si právě u vybarvování zajíce všimla, že mám skoro vybitou baterii a téměř plnou paměťovou kartu. Taky jsem ale věděla, že pokud to video nenatočím hned, tak v týdnu už to rozhodně nestihnu a po Velikonocích nebude nikoho zajímat. Takže jsem sice vybarvovala zajíce, ale myšlenkami jsem byla úplně někde jinde, skoro bych až řekla, že jsem se ani nedívala, co zrovna dělám. Ten zajíc podle toho vypadá! :-) Tak snad doufám prominete!


Klikněte na ikonku YouTube (nebo sem) pro sledování přímo na stránkách YT. Najdete tam i naše další videa s návody. Nezapomeňte také přepnout na sledování videa v HD kvalitě. Pokud se vám video líbí, přihlašte se prosím k odběru našeho kanálu (červená ikonka ODEBÍRAT). A samozřejmě nás potěší každý komentář i palec nahoru :-)



* * * POUŽITÝ MATERIÁL * * * (prettypapers.cz)
VYŘEZÁVACÍ ŠABLONY: - - - MFT / Balloon Shaker Window (balónky/vajíčka): https://tinyurl.com/y7xnzqdw - - - plastové 3D fólie na výrobu shakerů: https://tinyurl.com/y7ry9bo8 - - - MFT / A2 Stitched Rectangle Stax (obdélníky s falešným prošitím): https://tinyurl.com/y6u3w96y - - - Marianne / Grass Borders (bordury s trávou): https://tinyurl.com/ybatrnlu - - - Lawn Fawn / Puffy Cloud Borders (bordury s mráčky): https://tinyurl.com/y76u4tnk RAZÍTKA: - - - Lawn Fawn / Eggstra Special Easter - - - Keta / Veselé Velikonoce PAPÍRY: - - - akvarelové čtvrtky: https://tinyurl.com/y7v43vlm - - - přáníčkové základy a obálky: https://tinyurl.com/y8rwzy2v LEPIDLA: - - - oboustranná lepicí páska: https://tinyurl.com/ybgrrzos - - - pěnová lepicí páska: https://tinyurl.com/ydaxoz6g - - - matné lepidlo Multi Medium: https://tinyurl.com/ycn47pxg - - - průhledná 3D páska: https://tinyurl.com/y847usvb - - - lesklý lak a lepidlo v jednom Glossy Accents: https://tinyurl.com/ya3y599z POMŮCKY: - - - pracovní podložka: https://tinyurl.com/yblz6cwj - - - houbičkový aplikátor: https://tinyurl.com/ybobjgzk - - - náhradní houbičky: https://tinyurl.com/yaptwu7z - - - horkovzdušná embossovací pistole: https://tinyurl.com/yabojk9q - - - štětec s vodní nádržkou (Pentel): https://tinyurl.com/ydbvxmgq - - - vyřezávací strojek Big Shot: https://tinyurl.com/ya7fvu9h - - - kovová řezací deska pro detailní šablony: https://tinyurl.com/y9uq3gy2 - - - průhledné akrylové řezací desky: https://tinyurl.com/yddquck5 - - - lahvička s rozprašovačem: https://tinyurl.com/yb7znefv - - - nůžky s mikrozoubky pro pohodlné vystřihování: https://tinyurl.com/ydcqp6kh - - - knihařská kost / hladítko: https://tinyurl.com/y9a3lgbh BARVY, INKOUSTY, PRÁŠKY: - - - mini distress inkousty: https://tinyurl.com/y882kd8s - - - černý voděodolný inkoust Versafine: https://tinyurl.com/yan9r9mj - - - akvarelové fixy Zig Clen Color Real Brush: https://tinyurl.com/y882kd8s - - - průhledný embossovací prášek: https://tinyurl.com/yaarav7o - - - bílé gelové pero Sakura: https://tinyurl.com/yc8loul3 - - - třpytkový štětec Wink Of Stella: https://tinyurl.com/ydbyp9o4 OZDOBY: - - - flitry (náplň do shakeru): https://tinyurl.com/ya9zpzta

6 komentářů:

  1. Didi krásne pránicko a video parádička. Ty si taká šikovná, klobúk dole :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Nádhera! Zosobněná roztomilost:)! A hroznej nervák.....jestli to stihneš natočit:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Wow Didi, to je neskutečná krása. Hleděla jsem na video s otevřenou pusou. Ten závěr je famózní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Mileno, jsem moc ráda, že se Ti video líbilo. Mám z něj velkou radost. A ten shaker mě opravdu bavil, ti zajíci jsou totiž neskutečně roztomilí :-)

      Vymazat
  4. Milá Didi! Scrap miluju díky Tobě a vidím, že jsem v dobrých rukách - skvělá práce a skvělý celý design team, díky :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Gábi a doufám, že se brzy někde uvidíme!

      Vymazat