pondělí 3. prosince 2018

CHALLENGE 12/2018

Nevíte, co vyrábět dřív? Jestli cukroví nebo přáníčka? Máme pro vás u příležitosti poslední letošní challenge připravené něco trochu jiného. Pojďte si s námi v prosinci, navzdory všemu vánočnímu, vyzkoušet krásnou techniku PEROKRESBY. Nemusíte samozřejmě používat ani trubičková ani redisová pera - realistické, detailní motivy  provedené technikou perokresby se objevují v kolekcích všech světových scrapbookových značek. Většinou jsou to přírodní motivy hmyzu nebo květin, ale perokresbou jsou pěkně provedené třeba i dopravní prostředky - balóny nebo vzducholodě. Udělejte si pauzu, pusťte si třeba Vynález zkázy od Karla Zemana a dobře si prohlédněte své zásoby.  Budete překvapené, co použitelného tam najdete :-) I my jsme byly. 
Příznivkyně vintage stylu mohou mít tentokrát možná výhodu, ale jak je patrné na ukázkách níže, být to tak nemusí. Těšíme se na vaše zhmotněné nápady!

"PEROKRESBA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PEROKRESBA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 28. prosince 2018 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 12/2018. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady je inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

MARKÉTA


TEREZKA

DANIELKA

1 komentář: