pondělí 3. června 2019

INŠPIRÁCIA... PRIANIA SPRING MARKET

Dnešným príspevkom budem tak trochu "liezť do kapusty" Terez a Daniele. Tie totiž považujem v našom dizajn týme za hlavné odborníčky v obore - výroba prianí. Ale keďže som sa po dlhšom čase do ich výroby pustila aj ja, tak som sa rozhodla, že Vám moje výtvory ukážem.


Musím povedať, že aj mňa inšpirovala Daniela a jej vystrihovanie. Dostala som aj ja chuť si do niečoho strihnúť. Kolekcia spring market od Carta Bella mi nepovšimnutá ležala už dlhšie doma a tak prišiel čas ju konečne použiť.


Kvetinové motívy sa mi hodili keďže som tvorila predovšetkým narodeninové priania, ktorých zásoby sa mi minuli a preto bolo potrebné vytvoriť niečo nové aby som mala v prípade núdze po čom siahnuť.


Stavila som na jednoduchosť, nič extra komplikované. Ako prvé som si povystrihovala drobné kvietky a lístočkytohto vzorovaného papiera. V podstate jeden večer pri TV som venovala len vystrihovaniu. Druhý večer som sa pustila do lepenia a išlo to skoro samo :-)


Vo finále sa mi podarilo dať dohromady 9 prianí. Snažila som sa aby bolo každé trochu iné. Na niektoré som použila podkladový papier s dreveným motívom, niektoré som nechala len tak na bielom podklade.


Toto prianie (hore) s drevenou bedničkou, gumákmi a kvetináčmi je môj favorit. Pre niekoho kto má rád sadenie, príp. prácu v záhrade (nájdu sa aj taký nie?) je ako stvorené. Ak by ste o niekom vedeli dajte vedieť :).


Táto kolekcia je jednoznačne z tých vydarených (aspoň teda za mňa) páči sa mi, že sa s ňou viete vyhrať. Ja som ju mala v podstate k dizpozícii kompletnú: papiere, samolepky aj kartónové výseky. A všetko spolu pekne ladí. A ktoré prianie je Váš favorit?


Snáď som Vás trošku navnadila a inšpirovala. Zatiaľ je komplet kolekcia na e-shope ešte dostupná.  Ja za seba môžem jednoznačne odporučiť.
A aby som Vám ukázala, že papiere Spring market nie sú vhodné iba na výrobu prianí tak Vám v ďalšom príspevku ukážem jednu PL a jednu veľkú stránku, ktoré sa mi podarilo vytvoriť.
Želám Vám krásne slnečné dni a teším sa na budúce.


5 komentářů:

  1. Ivka, velmi pekne pohladnice, vydarili sa Ti :) mam tuto sadu doma tiez, ale je taka krasna, ze som sa este neodhodlala do nej zastrihnut, ale casom na nu urcite pride rad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani ďakujem 😊 to poznám mne ležala nedotknutá doma tiež pár týždňov kým som sa do nej pustila. Tvorí sa s ňou super. Tak sa teším na tvoje výtvory😉

      Vymazat
  2. Ivi, všechny jsou parádní!!! Moc se ti povedly.

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, Ivi, ta jsou krásná 😍 Těžko vybrat favorita 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne pohladnive Ivi 😍 tesim sa na stranky!

    OdpovědětVymazat