středa 4. prosince 2019

CHALLENGE 12/2019

Kruh se uzavírá, vše do sebe krásně zapadá. Končí rok 2019, zadáváme poslední letošní téma, jdeme do finále velké soutěže o Scrap Mastera Pretty Papers slaví 10 let své existence. Je tedy téměř nad slunce jasné, že poslední téma roku bude PRETTY PAPERSAť už to bude o "krásných papírech", o tvoření jako takovém nebo přímo o znojemském fenoménuNecháme to na vás.

Tentokrát vás k vašemu obrazovému příspěvku poprosíme i o pár řádek. Malé vysvětlení proč jste zadání zpracovali takto nebo co pro vás znamená "pretty papers". I my v design teamu jsme k tomuto tématu měli něco málo co říct

Text není podmínka, jen nás to zajímá... :-)




  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PRETTY PAPERS". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 29. prosince 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz do předmětu zprávy napište CHALLENGE 12/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je vyznání od našeho design teamu:

ANIČKA
Stejně jako všechny krásné papíry k mému životu se scrapem patří i jarní a podzimní kurzy - dříve v Liberci, nyní na Kuksu. V Liberci jsem se také poprvé setkala s Didi. Už je to šest roků. Díky za krásné přátelství, skvělý materiál pro náš společný koníček a fantastický servis!


DANIELKA
Pre poslednú challenge som spravila pohľadnicu, do ktorej som spojila svoje najobľúbenejšie veci - kraft, biely papier, výrez, spojenie hnedej a bielej.


ILONKA
Co pro mne znamená Pretty Papers? Je to součást mého života. Tam, v tom obchodě, před lety vidím svůj scrapzačátek. Je to radost z tvoření. Je v tom kus mého srdce. A tahle fotka to vystihuje naprosto dokonale. ČIRÁ RADOST.


IVKA
Konečne téma pri ktorej som mala hneď jasno akú fotku použijem! Legendárny obchodík v Znojme a všetky tie tvorivé vecičky, ktoré mam rada. Skrátka táto stránka je o mne a Pretty Papers



TEREZKA
Terezčina přání řeknou vše, k těm není třeba nic dodávat. :) Brzké uzdravení přejeme Terezko.



Žádné komentáře:

Okomentovat