pondělí 3. února 2020

CHALLENGE 02/2020

Naše milé fanynky a příznivkyně scrapu. Pro rok 2020  jsme pro vás vymyslely trochu jiný "formát"  měsíčních challenge než v roce loňském. Počínaje dneškem se budeme celý rok mohutně inspirovat známými i méně známými světovými scrap-hvězdmi - budeme liftovat. Jak jinak se učit než podle hesla "do not hesitate to imitate". Máme pro vás připraveno 11 layoutů a 11 přání, které si prostě budete muset zkusit. Budeme střídat různé kompozice, pracnost (i když ta je dost relativní), barevnost a samozřejmě techniky. Určitě se máte na co těšit a rozhodně se nemusíte ničeho bát. I když nebudete mít třeba ty správné pomůcky, je jen na vás jak si s "liftem" poradíte. Je to nakonec výzva

I v roce 2020 vás rády podpoříme ve vaší zálibě uchovávat fotografie, příběhy a vzpomínky. Pojďte se tedy i letos zapojit a s vašimi díly se jednou za měsíc pochlubit. Provětráme naše i možná i vaše Pinterestové nástěnky a ukrojíme trochu toho koláče nápadů, které si chceme vyzkoušet. 

Nesmírně nás těší váš zájem o challenge v loňském roce a proto i letos vyhlašujeme celoroční soutěž o titul:

CHALLENGE MASTER 2020

Stejně jako v letech předešlých budeme každý měsíc vyhlašovat vítěze. Zároveň vás stejně jako loni  budeme ostřížím zrakem sledovat a vaši účast budeme evidovat :-) Ten, komu se podaří přispět do všech jedenácti výzev, se stane CHALLENGE MASTEREM. Připadne mu titul a adekvátní odměna :-) Tou bude speciální ručně vyrobený diplom a slevová poukázka na nákup v e-shopu Pretty Papers s 20% slevou! (Sleva se nesčítá se zákaznickými slevami). 

Dále ze všech nositelů tohoto prestižního titulu na závěr roku vylosujeme také hlavní výhru:

STROJEK BIG SHOT V HODNOTĚ 3.190 Kč
(nebo vyřezávací šablony ve stejné hodnotě)
_______________________________________________________________________

A jelikož jsem měli v lednu pauzu, už nebudeme dále otálet a do letošních Challenge půjdem takzvaně "po palici". To nejbarevnější, nejpracnější a nejsložitější co si umíte ve scrapbooku představit, to je Paige Evans. Tahle Američanka, která léta žila nedaleko v Německu a procestovala celou Evropu je autorkou řady kolekcí pro Pink Paislee. Její stránky jsou díky vyšívání, stříhání, lepení a skládání vždy velmi plastické. Vybraly jsme pro vás stránku s typickým prvky právě pro Paige. Diagonální kompozice ze plastických květů, které jsou poskládány ze srdíček a hýří všemi barvami. Barevný je i podkladový papír a nadpis

"PAIGE EVANS"

Kristina Werner je Američanka, která vyniká především prací s akvarelovymi barvami a inkousty. Její kaligrafické umění je nedostižné. Navrhuje mimo jiné razítka pro Simon Says Stamp a vede řadu kurzů Cardmakingu. Trochu kouzlo nechtěného je její vzorové přání, které jsem vybraly, když už je ten únor, tak i tvůrkyně přáníček mohou pracovat s motivem srdce.

"KRISTINA WERNER"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PAIGE EVANS" nebo "KRISTINA WERNER" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorek. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 27. února 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je první letošní lifty od našeho design teamu:


ANIČKA

IVKA

DANIELKA

TEREZKA

11 komentářů:

  1. No wow! Těšila jsem se, co si pro nás letos připravíte a tohle je teda SUPER 😁 Moc se těším na výtvory všech ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super nápad ❤ Loni jsem se nestihla zúčastnit ani jedné výzvy, tak doufám, že letos jich aspoň pár zvládnu ☺😀

    OdpovědětVymazat
  3. Martina Smolová4. února 2020 v 13:48

    Jupí! Tohle mi tak moc zlepšilo den! Už se těším... A jako první Kristina �� Tomu říkám výzva.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto se mi moc líbí 👏🏻😍. Snad to budu stíhat, ale hned první zadání je pecka 🙂.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za další rok. 👍 Skvělý nápad!! 👍 To budou peckové výzvy. Hned ta první je úžasná! Doufám, že jich letos pár dám. 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si nie istá chápaním zadania, akože musím použiť to zložené srdiečko ako v prípade Paige?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusí to být stejné, stačí, když se prostě jen inspiruješ :-)

      Vymazat
  7. kdy soutěž končí? je uvedeno neděle 27. února, ale 27. je středa a neděle 29. ?? děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouváme se všem za šotka. Soutěž končí 27.2. 2020, což je čtvrtek:)) o půlnoci

      Vymazat
    2. děkuji za info, koukám, že jsem to napsala taky špatně :) tak snad se mi něco podaří vytvořit :)

      Vymazat