středa 8. července 2020

CHALLENGE 07/2020

Ano, víme, že není pondělí a je nám jasné, že už jste některé byly předevčírem připravené, že se zrovna pustíte do nové výzvy. Tak jsem to trochu zdramatizovali, ne moc, a můžete to odstartovat!
Nová výzva má společný znak pro layout i přání a to jsou kolečka, tedy kolečka po celé ploše. Jinak vám ale představíme dvě autory a to z Maďarska a z Velké Británie.

Maďarka, žijící v Německu se svým holandským přítelem a 10ti letým synem prý tvořila odjakživa. Vyzkoušela každé "řemeslo" pod sluncem: od skla, porcelánu, malbu na hedvábí, rokailu, mozaiky ve všech formách až po dekorativní pečení koláčů a sušenek. Na scrapbooking se začala soustředit od roku 2015 a o rok a půl později začala i s výrobou přáníček. Největší slabost má bezpochyby pro vzorované papíry, zvolna se však naučila milovat i razítka - obzvlášť pak tvorbu pozadí právě pomocí razítek. Připomínají jí potom zase vzorované papíry :). Zsoka je členkou několika Design teamů a její práci můžete sledovat na osobním blogu A pocket full of scrap.

"ZSOKA MARKO"


Žena plná protikladů - to je Michelle Short. Kromě tvoření přání miluje vaření a nové technologie, které pomáhají a usnadňují život. Michelle je Londýňanka, které pracuje jako zdravotní sestra. Sama ale prohlašuje, že tvorbou tráví tolik času, že by se dalo říci že první poloviční úvazek je cardmaking a druhý sestra. Michelle za svou 10letou "tvořivou kariéru" navrhla spoustu razítek a šablon pro firmy jako jsou např. Hero Arts, MFT či Simon Says Stamp.


"MICHELLE SHORT"

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "ZSOKA MARKO" nebo "MICHELLE SHORT" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 28. července 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 07/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou červencové lifty od našeho design teamu:


ANIČKA


IVKA


DANIELKA

TEREZKA

5 komentářů:

  1. Juchůůů, kolečkááá! 😁❤

    A Aničko?! Jak jsi to dokázala?!? 🤣 Já jsem myslela, že je to fotka, ale zřejmě tedy papír? Úplně jsi mě šokla 😁😘 Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem úplně stejnou myšlenku :)

      Vymazat
    2. Je to papír :). Kdysi jsem si kvuli němu koupila celou kolekci od Fancy Pants. A konečně na něj došlo! :)))

      Vymazat
  2. Wau, tak toto je parádna výzva, krásne výtvory ste vyrobili dievčatá �� teším sa na tvorenie.

    OdpovědětVymazat